Użytkownik krakos1998xD Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nick: Kulawy Data i Godzina: 04 sie 2019 - 18:35:26 Link do bana : http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php Link do ssów : Niestety mi nie zrobiono ssów. Link do wycinki z konsoli : https://megawrzuta.pl/download/e4fe450be346969abd67761ec1e3859a.htm Czemu jest godzina różnicy ? Jestem w Anglii. Nie wiem coś dodatkowego mam załączyć ??? U mnie jest godzina do tyłu ale myśle że to nie problem kiedy jest ona nawet o godzine do tyłu i ssy nie maja prawa być modyfikowane w żadny sposób..... co mogę powiedzieć jeszcze jestem top 20 w rankingu i nie mam zamiaru używać jakie kolwiek dopalacza Prosiłbym o kontkat jaki kolwieke z wami z góry dzięki . CO MOGE DODAC !!!! Siema z tej strony Kulawy. Grałem jakieś 20 min temu na serwerze oczywiście ze scoutem. Mogą to potwierdzić inni gracze tacy jak "nie umiem" Otóż , teraz gdy wróciłem próbuje wejść na serwer i wyskakuje komunikat "zbanowany" Wchodząc na waszą stronę , widzę że otrzymałem bana od MajK za używanie aimbota Niestety, podkreślam że aimbota nie miałem gdyż grałem scoutem i w calej grze nie strzelilem z niego ani jednej bani. Nie rozumiem tej sytuacji gdy nie zostałem odziwo zbanowany wcześniej za niby aimbota tylko zaraz po wyjsci z gry. Mam nadzieje że wyjaśnicie tą sytuacje , ponieważ nie mogę wbić teraz na serwer i z miłą checią bym to wyjaśnił. Jeżeli posiadacie jaki kolwiek teamspeak możemy to wyjaśnić oczywiście jak najbardziej chciałym zeby przy tym był sływny "MajK" i wytłymaczył mi całą tą sytuacje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @MaJk 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MaJk Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Atak na kucacz jak dla mnie nie naturalne ten ruch celownikiem. Chwile przed 18 min 9 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Popraw tą rozpiskę @MaJk Odnośnik do komentarza
Użytkownik krakos1998xD Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dla mnie śmieszne się to robi . Być dobry w gierke i dostałem bana za ta że na kucaku strzeliłem. Niezłego macie opiekuna serwera, wydaje się koledze że coś jest nie naturalne i leci ban . Plus żadnych ssów nie zrobił co jest już całkiem żenujące . A po za tym fajnka jego rozpiska , po takim czymś od razu bym go zlikwidował na takim miejscu jakim jest . A nie karzecie jeszcze poprawić rozpiskę Licze na szybkie ub. I wyciągnięcie jakiś nawet konsekwencji dla kolegi @Majk Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @Spr!Nt^^ -> ogarnij tam Swoją administrację troszkę bo nawet demka rozpisać nie potrafią. @krakos1998xD -> Dostajesz UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi