Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

krakos1998xD

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Kulawy

Data i Godzina: 04 sie 2019 - 18:35:26

Link do bana : http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php

Link do ssów : Niestety mi nie zrobiono ssów. 

Link do wycinki z konsoli : https://megawrzuta.pl/download/e4fe450be346969abd67761ec1e3859a.htm

Czemu jest godzina różnicy ? Jestem w Anglii. Nie wiem coś dodatkowego mam załączyć ??? U mnie jest godzina do tyłu ale myśle że to nie problem kiedy jest ona nawet o godzine do tyłu i ssy nie maja prawa być modyfikowane w żadny sposób..... co mogę powiedzieć jeszcze jestem top 20 w rankingu i nie mam zamiaru używać jakie kolwiek dopalacza Prosiłbym o kontkat jaki kolwieke z wami z góry dzięki .

CO MOGE DODAC !!!!

Siema z tej strony Kulawy. Grałem jakieś 20 min temu na serwerze oczywiście ze scoutem. Mogą to potwierdzić inni gracze tacy jak "nie umiem"

Otóż , teraz gdy wróciłem próbuje wejść na serwer i wyskakuje komunikat "zbanowany"

Wchodząc na waszą stronę , widzę że otrzymałem bana od MajK za używanie aimbota

Niestety, podkreślam że aimbota nie miałem gdyż grałem scoutem i w calej grze nie strzelilem z niego ani jednej bani. 

Nie rozumiem tej sytuacji gdy nie zostałem odziwo zbanowany wcześniej za niby aimbota tylko zaraz po wyjsci z gry.

Mam nadzieje że wyjaśnicie tą sytuacje , ponieważ nie mogę wbić teraz na serwer i z miłą checią bym to wyjaśnił. 

Jeżeli posiadacie jaki kolwiek teamspeak możemy to wyjaśnić oczywiście jak najbardziej chciałym zeby przy tym był sływny "MajK" i wytłymaczył mi całą tą sytuacje.

• Użytkownik

Atak na kucacz jak dla mnie nie naturalne ten ruch celownikiem.  Chwile przed 18 min

• Ha ha 9
  • Użytkownik∙

Popraw tą rozpiskę @MaJk

• Użytkownik

Dla mnie śmieszne się to robi . Być dobry w gierke i dostałem bana za ta że na kucaku strzeliłem. Niezłego macie opiekuna serwera, wydaje się koledze że coś jest nie naturalne i leci ban . Plus żadnych ssów nie zrobił co jest już całkiem żenujące . A po za tym fajnka jego rozpiska , po takim czymś od razu bym go zlikwidował na takim miejscu jakim jest . A nie karzecie jeszcze poprawić rozpiskę ;p;p;p;p Licze na szybkie ub. I wyciągnięcie jakiś nawet konsekwencji dla kolegi @Majk

Pozdro 

• Użytkownik∙
  • @Spr!Nt^^ -> ogarnij tam Swoją administrację troszkę bo nawet demka rozpisać nie potrafią. 
  • @krakos1998xD -> Dostajesz UB. 

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Gracz został odbanowany! ●●

FXckPc8.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]