Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nie wiem o co chodzi wszędzie mogę grać tylko nie na only awp i tam pisze, że mam bana, a w bansie nie ma żadnego bana no, a ja żadnego nie dostałem, mówili mi, żebym napisał odwołanie. Nick z CS: ;DDDDD Admin banujący: Brak? Serwer: Only AWP. Data zdarzenia: Nie wiem? Opis sytuacji: Próbuję wejść na serwer, a on mi się nie ładuje po czym w konsoli pisze mi: You Have Been Banned from this server, a w bansie nie ma bana Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): Nie ma bana w bansie?Wycinek bana z konsoli: Connecting to 54.36.186.16:27045... You have been banned from this server. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ mkk Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Podepne sie tu bo nie chce zakładać nowego tematu, mam to samo z tym że na 2#.Ocb? Edit: ok u mnie gra chociaż chwile to trwało ,dziwne.Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Reinstall CS'a, usunięcie configu, reset routera może pomoże Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Już działa, nie wiem o co chodziło :p Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi