Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Masz przed sobą dwie rozchodzące się drogi naprzeciwko siebie, jedna jest bez działających latarni i jest ciemno nie widać końca drogi, a druga droga jest z latarniami, które dają białe światło i droga jest zakończona białymi brudnymi drzwiami, które mają szybkę, za którą jest ciemność. Którą drogą pójdziesz i czemu akurat tą? (patrzcie jakie genialne pytanie wymyśliłam ohh,, ) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Pójdę ciemną, bo dalej może być jasno i wygodnie, a w tej jasnej, oświetlonej widzę, że później robi się ciemno, i może być ciężko 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 odpalam aezakmi i idę tą jasną przez drzwi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ja tak samo jak sv_opur 0 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DupyWinoKokolino Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ide ciemną bo się nie boje ciemności i mam latarke w tel Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Pójdę, tą ciemną drogą, bo tam może być ciekawiej. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi