Użytkownik∙ Deys Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Szybcy i wściekli Amerykańsko-niemiecki film fabularny (sensacyjny) o zmaganiach samochodowych . Szefem jednego z gangów jest Dominic Toretto (Vin Diesel), który swoje miasto uważa za jeden wielki tor wyścigowy. Drugim wątkiem filmu jest historia młodego policjanta Briana (Paul Walker), mającego wejść do gangu Dominica i odkryć, kto okrada ciężarówki. Powstało 7 kontynuacji z serii Szybcy i wściekli: Za szybcy, za wściekli, Szybcy i wściekli: Tokio Drift, Szybko i wściekle, Szybcy i wściekli 5, Szybcy i wściekli 6, Szybcy i wściekli 7 oraz Szybcy i wściekli 8. Opowieść o gangach, które rywalizują o prymat, ścigając się na ulicach miast przerobionymi samochodami, najczęściej produkcji japońskiej. Są to wyścigi o duże pieniądze. Gangi podejrzewane są także o serię porwań ciężarówek. Głównym bohaterem jest Vin Diesel – Dominic Toretto Jak sami zauważyliście dużo tego jest. 470 tys. widzów po pierwszym tygodniu wyświetlania w Polsce (lecz to część 8 ) Szacunek osób do oglądania osób jest bardzo duży.! Myślę że trochę przypomniałem Jak się podobało zostaw coś po sobie ! Autor @Skarbek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Sam jestem ogromnym fanem Szybkich i Wściekłych i polecam iść osobą tym co jeszcze nie byli na Szybkich i Wściekłych: Hobbs i Shaw. Akcje genialne i sam film pokazuje jak z dwojga wrogów łączą wspólnie siły by uratować siostrę Shaw'a 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Szczerze powiedziawszy,ani razu nie oglądałem całego filmu,muszę w końcu się zebrać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem wielkim fanem Szybkich i Wściekłych sztosik film Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Film bardzo fajny i polecam obejrzeć od pierwszej części. Co do pracy jest bardzo ładna i stylistycznie dobrze zrobiona. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Byłem na premierze Hobbs i Shawn bardzo fajny film jednak moim zdanie nie jest to podobne do starszych części Szybcy i wściekli Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi