Użytkownik Alchemik Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wymagania✅Znajomość ortografii✅ ❌Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu (W końcu strzeli ;D ) ❌ ❌Posiadane 50 postów (Nadrobię)❌ ✅Umiejętność czytania ze zrozumieniem✅ ✅Znajomość regulaminu✅ ✅Minimum 15 lat✅ ❌Brak ostrzeżeń na forum❌ ✅Aktywność w dziale "Grafika"✅ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obowiązki ✅Moderowanie tematów✅ ✅Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu✅ ✅Być często aktywnym na forum✅ ✅Pomagać użytkownikom✅ ✅Wykonywanie estetycznych prac na rzecz sieci i użytkowników✅ ✅Tworzenie poradników raz na miesiąc✅ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wzór Nick:Alchemik Imię:Szymon Wiek:17 Jakich programów używasz do grafiki?:PhotoShop,Ilustrator,Gimp,World Editor Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:1-2h (Ponieważ Pracuję) Opisz siebie:Mam na imię Szymon zabawę z grafiką w 2014 roku zacząłem na niej zarabiać jakoś w 2017 roku Dlaczego akurat Ty?:Brak grafików na forum Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:To pozostawiam wam do oceny Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): To nie są wszystkie moje pracę reszta lata gdzieś na necie lub na DropBoxie powodem braku prac na kompie jest spalony dysk HHD Kontakt:Forum ts3 discord gg fb e-mail tel nawet morsem możemy się kontaktować jak się nauczę Liczę na to, że pomimo 3 Podpkt. w Wymaganiach których na chwilę obecną nie spełniam otrzymam szansę Oczywiście nie popełnię już takiego błędu jak w pierwszym podaniu, które złożyłem na Mirku - CS GO --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------~Alchemik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem na tak + prace fajne + brakuje aktywnych grafików + współpraca z bestia xd (mordeczka z Insomnii #samia) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem na tak + dobry grafik + pomocny + spoko mordeczka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jak najbardziej TAK+Ładne prace+Brak grafików+Wiek Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Potrzebni są graficy, ty chęci wykazujesz, prace są na dobrym poziomie,zlecenia jako tako robiłeś,chęci masz, z czasem aktywność się nadrobi. Tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 + brakuje aktywnego grafika na forum. + prace nawet spoko, podobają mi się. + chęci som. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Na Tak +pracę +wiek +brak grafika na forum! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Jestem na tak! prace + doświadczenie + wiek + chęć pomocy + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Na tak +/- prace + przyda się grafik +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Na tak +Brak grafików +Fajne prace +Chęci +Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi