Użytkownik∙ dzidek. Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Na razie mam dwie prace iż tamte się skasowały po formacie. A dwie dziś stworzyłem. Będę dodawał ,na świeżo Virtus pro w ramce [Jeszcze nie dokonczone w trakcie prac trzeba jeszcze dać efekty oraz zmniejszyć troche logo ,by pasowało] Moja sygnatura. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Pracę na niskim poziomie, pracuj dalej plus na zachętę! 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Lepiej zrobić jedną a porządną prace niż kilka takich wiesz, byle jakich,chęci są, i to się liczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zrob jedną porządną, a nie 2 a brzydkie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Wiesz nazywanie sie DESIGNER-em po 2 pracach na dodatek w nie najlepszym stanie jest raczej złym pomysłem, ale nie będę Ci podcinać skrzydeł i powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ucz się dalej. Trening czyni mistrza! Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tak jak osóbki wyżej zrób jedną porządna pracę a nie dwie byle jak. A będzie co oceniać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi