Użytkownik Hitarii Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nick: @HitariiCoś o sobie (kilka zdań): Mam na imię Kuba, interesuję się grafiką komputerową, sportami walki, jestem już z wami miesiąc na forum.Dodatkowe informacje: Brak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Miałem przyjemność przeprowadzić z tobą wywiad, pokazałeś się z bardzo dobrej strony, jesteś bardzo pozytywną osobą z którą można pogadać na wiele ciekawych tematów. Na forum do swoich obowiązków podchodzisz bardzo profesjonalnie. Widać, że dajesz z siebie wszystko i chcesz bardzo pomóc w rozwoju sieci. Podsumowując: Człowiek na 5+. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 kazał mi napisać że jest zajebisty 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Jakiś bot, aczkolwiek miła i pomocna osoba 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ogarnięty Moderator, jedyna wada, to brak wady. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dobrze pełni swoją funkcje ale na serwerze jest botem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Bardzo niemiły moderator! :(( 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Kuba to w porządku gościu. Jeśli ma czas to zawsze pomoże . Spełnia dobrze rolę moderatora na forum a i do pogadania prywatnie też dobry kumpel. :-) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4G!K lMHl Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Dobrze pełni funkcje na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Ogólnie spoko ziomek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi