Użytkownik BuGGeR Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Siemka, ostatnio kupiłem ssd do lapka. Zrobiłem klona systemu na SSD z HDD. zrobiłem formata dysku C z HDD czyli z systemem. Pojawił się problem gdy chcialem rozszerzyć dysk o to miejsce wlaśnie na HDD. BO dysk zmienił się z podstawowego na dynamiczny. Jak przywrocić go do podstawowego i usunać partycje systemowe z niego? Bo w zarządzaniu nie można tego zrobic. Czytałem ze usuniecie partycji wszystkich z dysku pomoże ale wlaśnie systemowych nie moge usunać starych z tego HDD. Może ktoś pomoże? Stawiam browara/whisky Jak te z czarnej strzalki usunać partycje? Jak po nacisnieciu prawym wyslakuje tylko "pomoc"? Zdięcie zarządzania dyskami Prosze mi o wujku Google nie wspominać bo nic tam ciekawego nie ma na ten temat. Chyba że płatne po 40euro programy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi