Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Jaka jest najbardziej szalona rzecz, jaką zrobiliście w życiu i czy zrobilibyście to ponownie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Najbardziej szaloną rzeczą jaką zrobiłem w życiu był skok na Bunngie :D,pewnie żebym to powtórzył 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tak ja kolega wyżej. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Kiedyś na jakimś festynie jak byłem mały wskoczyłem do czegoś takiego. Bardzo niebezpieczne i niezapomniane przeżycie. Ale już nigdy więcej 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 skok z 1piętra ze szkoły, czy bym powtórzył? Jeżeli kamery tym razem był by OFF Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Kradzież m.in młotka z budowy sąsiada i nie tylko z budowy. Oczywiście, że bym powtórzyła. Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 a raz ze znajomymi zrobilismy sobie takiego spontanicznego tripa, najpierw mial byc tylko wyjazd nad jeziorko na pare dni, a wyszlo, ze bylismy jeszcze w Wawie, Gdansku, Sopocie i na Helu, nocowalismy w aucie i mylismy sie na stacjach, no i wrocilam kilka dni pozniej do domu, ale z chęcią bym to powtórzyła Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi