Użytkownik Dealer Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Wzór: Nick z CS: Dealer Admin banujący: jakiś bonjour Serwer: Only mirage Data zdarzenia: 08.08.2019 15:30- 16 ? Opis sytuacji: Gram normalnie i nagle ten bonjour do mnie powiedz liczbe od 1 do 6 to powiedziałem do niego, że nic nie będę wybierać. Następnie powiedział, że sam wybierze i dostalem bana Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): nie ma mnie w amx bansach Wycinek bana z konsoli: nic mi nie pisalo w konsoli Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 @bonjour czekamy na wyjaśnienia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dealer Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Skontaktowałem się z tym adminem i dostałem za niby kulturę bez żadnego ostrzeżenia ani nic Odnośnik do komentarza
Użytkownik bonjour Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 No to tak: Spectowałem sobie innych graczy i dołączył na serwer oto ten gracz, od samego początku miał problem do graczy o ich grę, jeden gracz mu odpowiedział to zaczął go od razu wyzywać i nie zachowywał się odpowiednio jak należało, więc postanowiłem mu dać bana na 30 minut za kulturę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ban miną.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi