Skowron skowron Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Witam Wszystkich Pomimo, że jestem w szpitalu, to chciałbym czynnie uczestniczyć w życiu forum. I mam pewne spostrzeżenie, które nie do końca mnie się spodobało. Zakupiłem ostatnio premium na stałe. Przed zakupem rangi premium czytałem o przywilejach, które przysługują. Było tam między innymi : zamykanie własnych tematów, bądź usuwanie postów ; oczywiście swoich Napisałem do byłego j@ porque w tej sprawie. I zaraz mi odpisał że zamykanie tematów zostaje zlikwidowane, a co to usuwania swoich postów to nic z tym nie zrobił. Napisałem też do Dusi i zgłosiła sprawę technikom, ale nadal nic. Więc nie wiem do kogo mam napisać jeszcze. Kupiłem premium na stałe przede wszystkim dlatego, że były dwie fajne opcje tj. zamykanie swoich tematów jak i usuwanie postów. Czasami lubię napisać artykuł, bądź coś innego i chciałbym mieć na to wpływ. Oczywiście tematy nie były by wiecznie otwarte, ale chciałbym mieć możliwość zamknięcia swojego artykułu, którą wykupiłem wraz z rangą premium. I moja prośba jest taka, aby przywrócić te dwie opcje, ponieważ 70 zł to jest dużo pieniędzy jeśli chodzi o wydanie na forum, a później się okazuję, że nie można korzystać z ciekawych rzeczy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi