Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 18 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Nick: |K4|Bum Wiek: 21 Lat. Czas spędzony na forum: 5d 17h 57m 53s jestem drugą osobą posiadającą największy staż na forum Doświadczenie w ocenianiu: Jest i to spore Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Oczywiście że tak. Dlaczego Ty?: Ponieważ nie ma nikogo na tym stanowisku. Dlatego że gdy siedzę na forum zdarzają się przypadki jak stoją po 3 tematy .. W których odpowiedź jest udzielana czasami po dobrych paru godzinach, a jak dobrze wiemy chcemy dbać o dobro graczy i szybko reagować na tego typu tematy Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: W tygodniu po 6 godzin dziennie ( Po pracy, No chyba że wolne to cały dzień) Na weekendy to całymi dniami Z resztą sami wiecie jak u mnie wygląda aktywność na forum Parę słów o sobie: Nazywam się Kamil mam 21 lat. Pochodzę z Województwa Pomorskiego e z okolic trójmiasta. Na co dzień pracuję w firmie mojego ojca jako budowlaniec Dodatkową moją fuchą jest praca w PSP - Państwowa Straż Pożarna, jak i w Ochotniczej Straży Na weekendy czasami grywam w pobliskiej "dyskotece" jako DJ. Po więcej faktów o mnie zapraszam na pw. Będziesz oglądać demka?: No to chyba logiczne że tak, Co to za Bans Team co demka by nie oglądał Miejsce na 5 reklam Sieci: Reklam nie zrobię gdyż nie będę specjalnie jak debil zakładał kont na innych forach.. Jestem użytkownikiem jednego forum i to mi wystarczy Wolę jak jest możliwość to zrobić jakiś przelew. Edytowane 18 Lipca 2018 przez |K4|Bum Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Tak, + Wiek + Staż + Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 18 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Na Tak; +Wiek, +Ogarnięty, +Często siedzi na forum, +Pomocny, +Dobry wybór co do reklam, sam jestem za usunięciem tego z wymagania,ponieważ robiąc te reklamy, to w ten sposób podbijamy liczbę użytkowników innym forom. Edytowane 18 Lipca 2018 przez CH3RY 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 18 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Na Tak: + spoko Kamil + wiek + staż + pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Naaf Opublikowano 18 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jestem na TAK + Staz + Ogarniety + Pomocny + Doswiadczenie + Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daj_browarka Opublikowano 18 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Na tak +Staż +Wiek +Doświadczenie +Aktywny +Pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 18 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jestem na TAK! + Staranne podanie. + Wiek. + Staż + Aktywny. - Nauczcie się że jak nie macie reklam, nie składajcie podania. 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 18 Lipca 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Na tak Ogarnięty Wiek Ładne podankko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 19 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Oj bumek, że bumek Ty mój strażaku No co mam Ci powiedzieć? Znam Ciebie z innej sieci i coś kojarzy mi się, że byłeś tam posiadaczem rangi AC, że więc już masz plusa =D Kilka lat już w swoim życiu przeżyłeś, że więc ogarnięty raczej jesteś. Podanie też ładnie napisane, że więc masz głos na TAK!!!!1!11 1 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wiadro Opublikowano 20 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Na TAK +Ogarniety +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 20 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Na Tak: +Ogarnięty +Wiek +Doświadczenie +Aktywny +Pomocny Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterR^^ Opublikowano 20 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Na tak + Wiek + Doświadczenie + Aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 20 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi