Użytkownik WiteK Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Witam, na serwerze gram od 3 bodajże dni i 3 razy miałem buga związanego z paką. Gdy ją mam i klikam 5 żeby ją wyciągnąć i podłożyć to pokazują mi się dwie paki do wyboru. Której bym nie wybrał zawsze po podłożeniu ścina mi grę. Ogólnie nie jest to duży problem gdy jest się w parę osób ale jak się gra clutcha to może być to dosyć kłopotliwe. Nie wiem też czy ową pakę się podkłada czy nie bo ścina mi na końcu odliczania przy podkładaniu i nie słyszę bomb has planted ani nie mam animacji, ścina jak jeszcze model klika. Dodam że prawdopodobnie nie ja jeden miałem takiego buga, jakiegoś typka również zlagowało z paką i jak widziałem to on kucał i podkładał ale nie podłożył, gdyby nie admin który go kicknął to mogłoby dojść do timeoutu. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Na AWP?? Serwery Counter-Strike 1.6 [CS 1.6] ONLY AWP Odnośnik do komentarza
Użytkownik WiteK Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teraz, Trivor napisał: Na AWP?? Serwery Counter-Strike 1.6 [CS 1.6] ONLY AWP Proszę o przeniesienie na dd2 #2, sorki nie wiem jak mogłem miss clicknąć Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 problem pojawia sie czesto, w ciagu kilku map widze osoby krorym podkladajac pake ścina gre, mi sie jeszcze to nie przytrafilo ale jeden z czlonkow ubteam mial ten sam bug 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Też widziałem ale na szczęście mi to w ogóle się nie przytrafiło. @lucky exit ツ Nie przytrafi mi się @lucky exit ツ a może jednak nie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ja w sumie jeszcze ani razu nie miałem takiej sytuacji, ale też kilka razy widziałem jak ludzie podkładali pakę i im się bugował model i admin musiał kickować. @kyZee ; ^ ) A mogłoby Ci się przytrafić @kyZee ; ^ ) Może jednak? XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Często widziałem ten przypadek i musiałem dawać kick'a osobie ale problem się pojawia jak nie ma admina bo duża część osób myśli ze po prostu osoba bawi się specjalnie paką a nie ze to jest bug i wtedy jest na za kulturalnie na serwie . Przydało by się to naprawić . Ten problem mi osobiście się nie przytrafił ale jestem w stanie zrozumieć jak wkurzone muszą być osoby którym się to przytrafia . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Potwierdzam, zdarzyło mi się kilka razy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Halo halo @Meluś @Trivor @Trivor tak dziś tak miałem tak samo jak z tymi dźwiękami w broniach. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dalej tak jest? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolskaBestia Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja jak gram już tego nie widzę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ejdrien. Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Też mi się zdarzyło. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Od dzis sprawdźcie czy dalej tak sie zdarza Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi