Użytkownik Frosty Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Nick: @Frosty Coś o sobie (kilka zdań): Nazywam się Krzysztof, mam 18 lat i pochodzę z województwa Lubelskiego. Interesuje się sportem a szczególnie piłką nożną oraz siatkówką. W wolnym czasie lubię wychodzić ze znajomymi, aby się trochę wyluzować. Od września będę chodził do trzeciej klasy technikum elektrycznego. Na co dzień jestem miły i pomocny. Według mnie jestem osobą bezkonfliktową, która zawsze się chce z kimś dogadać. Myślę, że tyle wystarczy. Dodatkowe informacje: Jak wiecie na forum pełnię funkcję redaktora. Mam nadzieje, że swoje obowiązki wykonuje sumiennie. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Krzysiek to dobry facet. Stara się wypełniać dobrze obowiązki redaktora, jest bezstronny i pomocny . 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Najbardziej lubiana osoba na sieci. Ogarnięty miły i wariacicho ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Ogarnięty, pomocny, dobrze sobie radzi na swojej randze. Nic dodać nic ująć, oby tak dalej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi