Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Q&A |K4| Bum #4

Marves

Recommended Posts

Tutaj możesz zadać 7 pytań do @|K4|Bum, a on musi Ci na nie odpowiedzieć.

Pytaj go o co chcesz!

Pytanie zaczynamy od [P]

1. [P] Dlaczego StrefaSkilla?

2. [P] Masz jakieś hooby po za cs'em?

3. [P] Co robisz w wolnym czasie i z kim?

4. [P] Masz jakieś osiągnięcia sportowe?

5. [P] Jaki masz zawód?

[P] Jakie to uczucie być strażakiem?

[P] Co czujesz jadąc do palącego się domu, wiedząc, że ratując komuś życie zagrażasz swojemu?

:]

• Użytkownik
Dnia 18.07.2018 o 18:40, AvelleN napisał:

1. [P] Dlaczego StrefaSkilla?

2. [P] Masz jakieś hooby po za cs'em?

3. [P] Co robisz w wolnym czasie i z kim?

4. [P] Masz jakieś osiągnięcia sportowe?

5. [P] Jaki masz zawód?

1. Ponieważ dostałem Bana na pewnej sieci ... po czym powróciłem do życia "realnego" i zacząłem funkcjonować normalnie. 
Lecz po ponad dwóch miesiącach w jakąś niedziele nudziło mi się i odpaliłem kompa, i zalogowałem się na steam po czym wbiłem na cs i zacząłem szukać serwera i tym też znalazłem wasz dd2. Następnie po paru dniach znowu wbiłem i zauważyłem informację o rekrutacji na admina, czym to też mnie zaciekawiło aby odwiedzić forum, jak już zauważyłem że forum dopiero startuje, to postanowiłem że zostanę u was i pomału sam będę układał swoje życie prywatne jak i zarazem wirtualne ;) Teraz nauczyłem się że nie tylko świat się kręci w okół sieci/internetu. Mamy swoje życie prywatne, o które powinniśmy zadbać jak najlepiej, tak aby na stare lata nic nie żałować ;) A internet to tylko jakaś forma rozrywki ;) 
Co prawda, "Gdyby nie internet to byś nie znał/ła połowy ludzi" ale nic nie dzieje się bez przyczyny ;) 

2.  Oczywiście, interesuję się Strażą Pożarną. W czym się pochwalę jestem Strażakiem wPSP- Państwowej Straży Pożarnej na stanowisku Starszy Ogniomistrz, jak i Członkiem OSP - Ochotniczej Straży Pożarnej ;) 

3.  Przeważnie to w takim na prawdę wolnym czasie to spędzam czas na serwerze/forum, oczywiście że z wami <3 
A Jeżeli chodzi o czas wolny w życiu prywatnym no to wiadomo,że ze znajomymi ;) 

4. Ta Złoty medal w spożywaniu piwa xD

5. Z zawodu jestem wykształconym Dekarzem ( Śmigam po dachach) 

Dnia 18.07.2018 o 19:03, Deys napisał:

1[P]  Jaki serwer lubisz ?

2[P] Uprawiasz jakiś sport  ?

3[P] Masz dziewczynę ? 

4. [P} Słyszałem że masz bicepsy duże ? xD

1. Only DD2 / PB / DM / GO MOD i tak trochę awp xD 

2. Nope 

3. Tak @Madziulaaa xDD A tak na serio to nie ;) 

4. 52 cm to wcale nie aż takie duże :P
Wiem że niektórzy mają takie udo ale sam fakt xD 

Dnia 18.07.2018 o 23:49, drimo napisał:

[P] Jakie to uczucie być strażakiem?

[P] Co czujesz jadąc do palącego się domu, wiedząc, że ratując komuś życie zagrażasz swojemu?

:]

1. Zajebiste, przynajmniej wiesz że w czymś  się spełniasz i robisz to, co tak naprawdę kochasz ;) 
A najlepsze jest to uczucie gdy ludzie ci dziękują za to co dzla nich zrobiłeś, za to że dla nich poświęcasz życie  ;) 

2. Ciężko to opisać, na pewno czujesz satysfakcje, że tak jak napisałeś powyżej ratując czyjeś życie poświęcasz własne. 
Szok? Bo nie wiesz co na miejscu możesz zastać..
Przerażenie, Gdy wchodzisz do budynku i wiesz że w każdej chwili może się zawalić.. :/ 
Obawę, że może być za późno .. 

Naprawdę ciężko to opisać, postaw się sam na naszym miejscu i wyobraź sobie jak byś się czuł .. :/ 
Milion myśli .. 

• Lubię to! 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Jeden z nielicznych, który odpisał. NAJS

• Lubię to! 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines