Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Powiew świeżości?

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Właściciel

Witam, tak sobie myślę że można by było na forum wrzucić coś co trochę odświeży wygląd

Myślałem nad zmianą tego łucznika w headerze + logo i ewentualnie kolorystyke forum z fioletowego na jakąś inna?

h3Xlsu4.png

Pytanie do was, może jakiś pomysł co tam wstawić zamiast tego łucznika? Może z karabinem jakiegoś żołnierza? Czekam na propozycje!!

+może nowa kolorystyka forum? Jaka?

A może nic nie zmieniamy, bo jest okej?

Wasze zdanie się liczy więc do dzieła!!

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Użytkownik

Można było by zrobić właściwie kolorystykę 

czarno - pomaranczową, wydaje mi się, że taki styl ,,klasyczny" jest o wiele lepszy niż, taka kolorowanka, bo nadzwyczajnie nie wygląda to dobrze. 

Znalezione obrazy dla zapytania header black ops

Można byłoby zastąpić stary Header, np takim, i po prawej stronie, zrobić jakieś nowe logo. 

ewentualnie coś podobnego do tego.

Znalezione obrazy dla zapytania header counter strike

lub:

Podobny obraz

• Lubię to! 1

k5yrzaH.png

JU7AcyU.png

• Junior Admin
Junior Admin

Fajnie by było jak tam wlasnie na miejsce lucznika i logo byly by takie mapy co sie zmieniaja na przemian tak mrygajac ii na srodku napis "StrefaSkilla.pl" 

A jaak ne tooo to zmienic łucznika na jakiś może CT i TT co się plecami o siebie opierają albo są po dwóch osobnych stronach i celują do siebie z broni xD (a logo NP. by moglo isc /być  z jednego czubka broni do drugiej) 

A kolorystyka jak dla mnie jest spoko ani za ciemna ani za jasnaa ;V  ale jak jużż byście chcieli zmieniać too na taki róż ii ten niebieski  jasny taki aqua co jest przy tej lasce :P 

• Lubię to! 2

heh1111.png

• Skowron

Pomysł dobry, bo to jak odmalowanie mieszkania :) Kolor forum można by zrobić w jaśniejszych kolorach, a jeśli chodzi o fotkę to od pewnego czasu podoba mi się ta Obraz może zawieraÄ: co najmniej jedna osoba, tekst i na zewnÄtrz

Tylko czy grafik byłby w stanie to dopasować do forum i żeby to super wyglądało :) 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• Premium
Premium

Jestem za zmianą tej postaci bo nijak nie pasuje do tematyki forum i tak jak Dusia napisała fajna opcja z tymi postaciami z csa celującymi do siebie. A co do kolorystyki forum to może czarny + taki jaskrawy zielony, lub niebieski aqua. 

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Skowron

A ten grafik mógłby zrobić pare projektów? I wtedy byśmy wybrali ten najlepszy.

sygnatura Strefa.jpg

Dodanie stylu z kolorami:

• *pomarańcz
  • *zielony
  • *czarny
  • niebieski [jasny]
  1. Zmieniłbym logo na jakieś ciekawsze, i żeby nie było w kółku, napis żeby nie był zwykły, tylko jakiś 3D.
  2. Mhm styl, coś w stylu rozbrajającego pakę ct'ka? Bądź Starcie 1 TT i 1 CT
  3. + Dodanie do nazwy sieci, jakiegoś podpisy typu: Tu się zaczyna prawdziwa wojna!

Także jeżeli jesteśmy już podczas stylu dodać do niego:

image.png.8482672367af5018d3751953105c2bba.pngimage.png.a5133f621a37ca4a0397e4ddf0cd62c5.png 

• Żeby statystyki które są w panelu bocznym znajdowały się po prostu na dole 
  • image.png.a972597ed61047e7b6062fe8a73b61c9.png

1. Żeby tam gdzie jest odbanowany/zbanowan wyróżniało się typu, zieloną kropeczką bądź kwadracikiem/oraz skargi Pozytywne/Negatywneimage.png.ccc7d29ffd2d7171787ad30cc2727fad.png

Napisałem tu wszystko po to by nie robić zbędnego tematu, a jeżeli jest pomysł na nowy styl,to można zrealizować rzeczy podczas jego kodowania.

• Właściciel
Właściciel

Nowy styl wychodzi około 1000zł więc na razie odpada (no chyba, że się znajdzie jakiś sponsor)

Drobne zmiany jak na razie

• Super 1
  • Użytkownik

Zmienić panią Lare Croft na jakiegoś terroryste, bo już mi się ta pani znudziła :PepeWink:

• Ha ha 1
  • sh1zo_nnjl zablokował(a), przestał(a) promować i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]