Właściciel Trivor Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Witam, tak sobie myślę że można by było na forum wrzucić coś co trochę odświeży wygląd Myślałem nad zmianą tego łucznika w headerze + logo i ewentualnie kolorystyke forum z fioletowego na jakąś inna? Pytanie do was, może jakiś pomysł co tam wstawić zamiast tego łucznika? Może z karabinem jakiegoś żołnierza? Czekam na propozycje!! +może nowa kolorystyka forum? Jaka? A może nic nie zmieniamy, bo jest okej? Wasze zdanie się liczy więc do dzieła!! 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Można było by zrobić właściwie kolorystykę czarno - pomaranczową, wydaje mi się, że taki styl ,,klasyczny" jest o wiele lepszy niż, taka kolorowanka, bo nadzwyczajnie nie wygląda to dobrze. Można byłoby zastąpić stary Header, np takim, i po prawej stronie, zrobić jakieś nowe logo. ewentualnie coś podobnego do tego. lub: 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Fajnie by było jak tam wlasnie na miejsce lucznika i logo byly by takie mapy co sie zmieniaja na przemian tak mrygajac ii na srodku napis "StrefaSkilla.pl" A jaak ne tooo to zmienic łucznika na jakiś może CT i TT co się plecami o siebie opierają albo są po dwóch osobnych stronach i celują do siebie z broni (a logo NP. by moglo isc /być z jednego czubka broni do drugiej) A kolorystyka jak dla mnie jest spoko ani za ciemna ani za jasnaa ;V ale jak jużż byście chcieli zmieniać too na taki róż ii ten niebieski jasny taki aqua co jest przy tej lasce 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Pomysł dobry, bo to jak odmalowanie mieszkania Kolor forum można by zrobić w jaśniejszych kolorach, a jeśli chodzi o fotkę to od pewnego czasu podoba mi się ta Tylko czy grafik byłby w stanie to dopasować do forum i żeby to super wyglądało 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jestem za zmianą tej postaci bo nijak nie pasuje do tematyki forum i tak jak Dusia napisała fajna opcja z tymi postaciami z csa celującymi do siebie. A co do kolorystyki forum to może czarny + taki jaskrawy zielony, lub niebieski aqua. 3 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 A ten grafik mógłby zrobić pare projektów? I wtedy byśmy wybrali ten najlepszy. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dodanie stylu z kolorami: *pomarańcz *zielony *czarny niebieski [jasny] Zmieniłbym logo na jakieś ciekawsze, i żeby nie było w kółku, napis żeby nie był zwykły, tylko jakiś 3D. Mhm styl, coś w stylu rozbrajającego pakę ct'ka? Bądź Starcie 1 TT i 1 CT + Dodanie do nazwy sieci, jakiegoś podpisy typu: Tu się zaczyna prawdziwa wojna! Także jeżeli jesteśmy już podczas stylu dodać do niego: Żeby statystyki które są w panelu bocznym znajdowały się po prostu na dole Żeby tam gdzie jest odbanowany/zbanowan wyróżniało się typu, zieloną kropeczką bądź kwadracikiem/oraz skargi Pozytywne/Negatywne Napisałem tu wszystko po to by nie robić zbędnego tematu, a jeżeli jest pomysł na nowy styl,to można zrealizować rzeczy podczas jego kodowania. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Nowy styl wychodzi około 1000zł więc na razie odpada (no chyba, że się znajdzie jakiś sponsor) Drobne zmiany jak na razie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zmienić panią Lare Croft na jakiegoś terroryste, bo już mi się ta pani znudziła 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi