Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Powiew świeżości?

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Właściciel

Witam, tak sobie myślę że można by było na forum wrzucić coś co trochę odświeży wygląd

Myślałem nad zmianą tego łucznika w headerze + logo i ewentualnie kolorystyke forum z fioletowego na jakąś inna?

h3Xlsu4.png

Pytanie do was, może jakiś pomysł co tam wstawić zamiast tego łucznika? Może z karabinem jakiegoś żołnierza? Czekam na propozycje!!

+może nowa kolorystyka forum? Jaka?

A może nic nie zmieniamy, bo jest okej?

Wasze zdanie się liczy więc do dzieła!!

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Użytkownik

Można było by zrobić właściwie kolorystykę 

czarno - pomaranczową, wydaje mi się, że taki styl ,,klasyczny" jest o wiele lepszy niż, taka kolorowanka, bo nadzwyczajnie nie wygląda to dobrze. 

Znalezione obrazy dla zapytania header black ops

Można byłoby zastąpić stary Header, np takim, i po prawej stronie, zrobić jakieś nowe logo. 

ewentualnie coś podobnego do tego.

Znalezione obrazy dla zapytania header counter strike

lub:

Podobny obraz

• Lubię to! 1

k5yrzaH.png

JU7AcyU.png

• Junior Admin
Junior Admin

Fajnie by było jak tam wlasnie na miejsce lucznika i logo byly by takie mapy co sie zmieniaja na przemian tak mrygajac ii na srodku napis "StrefaSkilla.pl" 

A jaak ne tooo to zmienic łucznika na jakiś może CT i TT co się plecami o siebie opierają albo są po dwóch osobnych stronach i celują do siebie z broni xD (a logo NP. by moglo isc /być  z jednego czubka broni do drugiej) 

A kolorystyka jak dla mnie jest spoko ani za ciemna ani za jasnaa ;V  ale jak jużż byście chcieli zmieniać too na taki róż ii ten niebieski  jasny taki aqua co jest przy tej lasce :P 

• Lubię to! 2

heh1111.png

• Skowron

Pomysł dobry, bo to jak odmalowanie mieszkania :) Kolor forum można by zrobić w jaśniejszych kolorach, a jeśli chodzi o fotkę to od pewnego czasu podoba mi się ta Obraz może zawieraÄ: co najmniej jedna osoba, tekst i na zewnÄtrz

Tylko czy grafik byłby w stanie to dopasować do forum i żeby to super wyglądało :) 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• Premium
Premium

Jestem za zmianą tej postaci bo nijak nie pasuje do tematyki forum i tak jak Dusia napisała fajna opcja z tymi postaciami z csa celującymi do siebie. A co do kolorystyki forum to może czarny + taki jaskrawy zielony, lub niebieski aqua. 

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Skowron

A ten grafik mógłby zrobić pare projektów? I wtedy byśmy wybrali ten najlepszy.

sygnatura Strefa.jpg

Dodanie stylu z kolorami:

• *pomarańcz
  • *zielony
  • *czarny
  • niebieski [jasny]
  1. Zmieniłbym logo na jakieś ciekawsze, i żeby nie było w kółku, napis żeby nie był zwykły, tylko jakiś 3D.
  2. Mhm styl, coś w stylu rozbrajającego pakę ct'ka? Bądź Starcie 1 TT i 1 CT
  3. + Dodanie do nazwy sieci, jakiegoś podpisy typu: Tu się zaczyna prawdziwa wojna!

Także jeżeli jesteśmy już podczas stylu dodać do niego:

image.png.8482672367af5018d3751953105c2bba.pngimage.png.a5133f621a37ca4a0397e4ddf0cd62c5.png 

• Żeby statystyki które są w panelu bocznym znajdowały się po prostu na dole 
  • image.png.a972597ed61047e7b6062fe8a73b61c9.png

1. Żeby tam gdzie jest odbanowany/zbanowan wyróżniało się typu, zieloną kropeczką bądź kwadracikiem/oraz skargi Pozytywne/Negatywneimage.png.ccc7d29ffd2d7171787ad30cc2727fad.png

Napisałem tu wszystko po to by nie robić zbędnego tematu, a jeżeli jest pomysł na nowy styl,to można zrealizować rzeczy podczas jego kodowania.

• Właściciel
Właściciel

Nowy styl wychodzi około 1000zł więc na razie odpada (no chyba, że się znajdzie jakiś sponsor)

Drobne zmiany jak na razie

• Super 1
  • Użytkownik

Zmienić panią Lare Croft na jakiegoś terroryste, bo już mi się ta pani znudziła :PepeWink:

• Ha ha 1
  • sh1zo_nnjl zablokował(a), przestał(a) promować i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]