Użytkownik∙ WojtaZ Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Nick: WojtaZ Imię: Wojciech]] Wiek: Za nie długo 15. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od 5 do 8 godzin. Opisz siebie: Jestem Wojciech mam 14 lat , mieszkam w województwie Wielkopolskim. Interesuję się mechaniką oraz elektryką. Od 2 lat gram w piłkę nożną , pamiętam jak grałem z rodzicami na podwórku w piłkę i się bardzo cieszyłem łącznie z nimi.Gdy miałem 9 lat zagrałem pierwszy mecz w piłce nożnej w klubie który pochodził z mojego miasta. Pamiętam ,że strzeliłem tam 4 bramki i zajeliśmy z drużyną pierwsze miejsce. Następnie po meczu , czekało nas spotkanie w sobote. Na spotkaniu w sobotę graliśmy mecz towarzyski,Na meczu towarzyskim strzeliłem dwie bramki. I wygraliśmy 2-1, Gdy miałem 11 lat zainteresowałem się grami. Na początek grałem w gre ,,Need For Spedd Most Wanted 2012" gdzie zdobyłem najwyższy lvl i przeszedłem gre z 4 razy, Potem gra mi się znudziła i szukałem nowych przygód. Zagrałem w Euro Truck Simulator 2 gdzie zakupiłem wsyzstkie DLC. Potem grałem z nią razem z kuzynem. Lecz potem znudziły mi się ciężarówki i szukałem gry typu strzelanki. Zagrałem w cs 1.6 i do tej pory osiągnąłem tam 3000 godzin na steam. Potem przerzuciłem się na Cs go , gdzie zdobyłem range lem. I gram dalej w drodze do globala. Lecz szukałem też gierki typu ,,prawdziwe życie" kupiłem oraz pobrałem Gta sa , i zainstalowałem po przejściu gry MTA. Dlaczego akurat Ty?: Pomimo wieku jestem odpowiedzialnym człowiekiem. Słucham się starszych i ich rad. Wykonuję powierzoną mi pracę w 100%. Doświadczenie: Nie byłem jeszcze grafikiem lecz mam nadzieję,że dużo się nauczę.Oczywiście od tych starszych redaktorów. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Sądzę ,że 8. Lecz jeszcze pracuję nad [Przecinkami,kropkami,i sensownym układaniem zdań] Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: FORUM,STEAM Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jestem na NIE Nikt Cię nie zna - Wiek +\- Praca - Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 - staż - nikt cię nie zna - wiek - aktywność na nie Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jestem na nie,ponieważ: masz słabą aktywność forum. ciekawostki zrobiłeś tylko pod podanie. brak jakichkolwiek innych prac. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jestem na nie. - nikt Cie nie zna - bardzo krótki staż na forum - praca taka sobie. Daj się lepiej poznać, masz czas przecież . Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przykro mi, ale jestem na nie. - staż - aktywność - wiek - nikt Cię nie zna +/- ciekawostka, troszkę za krótka + chęci do nauki Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ja również jestem na Nie. -/+ Wiek. - Staż. - Nikt Cię nie zna. - Aktywność. - Popracuj nad znakami interpunkcyjnymi. - Ciekawostka taka sobie tak szczerze. + Chęci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi