Użytkownik Eme Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Twój nick: Eme Nick osoby oskarżonej: @`Fuck it. spalony pet i inni różni graczePowód (opis sytuacji) : 1. Gracz, przy okazji z tego co się orientuje admin, strzela z awp ze spawna TT na only DD2; strzela z awp przez kilka ścian w wyznaczonym miejscu przed wejściem na anarchię przestrzeliwując na długą (nie wiem, czy uznajecie to za nieuczciwą praktykę, dla mnie taką jest i robi tak kilka osób, a że trafiają, zastanawia mnie czy mogą też coś mieć) 2. Czytałem regulaminy, także temat z CT rushem. Chciałbym się zapytać czy te ww. rzeczy plus nadmierny CT rush są powodami do warnów, kicków i banów. Dowody: nie mam, nie robiłem screenów ani nicMiejsce zdarzenia: serwer only DD2 (https://www.gametracker.com/server_info/145.239.236.14:27160/) / dzisiaj, 15.8.19 około 17.30 i inneCoś od siebie: Będę wdzięczny za odpowiedź. Rozumiem, że to serwer FFA, ma dosyć luźne zasady, ale nie są wszystkie omówione na serwerze, a dziwi mnie, że administratorzy banują za rzeczy wymienione w regulaminie, ale godzą się na 1. zabijanie ze spawna 2. wykorzystywanie niemal exploita 3. Zmasowany CT rush. Proszę o przyzwoitą dyskusję, to nie tyle co typowa skarga, a próba wyjaśnienia jak w końcu należy grać na serwerze. Dziękuję! PS przepraszam, jeśli trochę źle napisane. 11 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi