Użytkownik Frosty Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1. Imię: Nazywam się Krzysztof. 2. Wiek: Jestem pełnoletni, mam 18 lat. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dziennie na forum mogę poświecić około 6 godzin, jeśli nie ma mnie na forum a coś się dzieje to cały czas jestem na telefonie, więc można śmiało pisać. 4. Co chciałbyś zmienić: Do zmiany tak naprawdę nie ma nic, chociaż mam kilka pomysłów co można dodać. Chciałbym pomóc obecnym moderatorom w pilnowaniu forum. 5. W czym chciałbyś pomóc: Tak ja napisałem w pod punkcie wyżej, chciałbym pomóc w pilnowaniu forum, pilnować, aby nikt nie łamał regulaminu, ostrzegać i pomagać nowym użytkownikom forum. Zamykać przestarzałe tematy i utrzymywać porządek. 6. Dlaczego akurat ty: Mam duże doświadczenie, posiadałem tą rangę nie raz i nie było ze mną problemów. Na forum jestem już dość sporo i myślę, że poradzę sobie na tym stanowisku. 7. Staż na forum: Tak się składa, że dziś mija miesiąc od mojej rejestracji na forum. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, byłem. Ta posada jest mi dobrze znana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 haha jestem na Nie: - Lecisz na rangi - Zajmij się rangą Redaktor bo ona jest ważna - Nie widzę Cię na tym stanowisku 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wybacz, ale spróbuj w next rekrutacji -Jestes na urlopie, a piszesz podanie -Teraz jesteś jedynym redaktorem zajmij się tym +aktywność. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Hm, jesteś osobą w porządku z którą da się dogadać, dobrze pełnisz funkcję redaktora lecz póki co jestem na nie, jesteś na urlopie, składasz podanie, popraw swoją aktywność i spróbuj w następnej rekrutacji, pamiętaj nie poddawaj się! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 + ładnie napisane podanie +wiek - jesteś na urlopie a składasz podanie zajmij się Redaktorem i w next rekrutacji będę na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 A ja jestem na TAK Jeżeli dasz radę pogodzić te 2 rangi Wiek Czas na forum Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na razie jestem na nie - podanie słabe jak na moderatora - staż - jesteś redaktorem od niedawna, a już składasz na moderatora + doświadczenie Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wporządku osoba i bardzo ogarnięta. wymagania spełniasz aktywność masz dobrą dobrze zajmujesz się redakcją. TAK. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na TAK! +doświadczenie +aktywność +wiek +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzerwonyFeniks. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na Tak +Podanie +Wiek +Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 na nie -podanie słabo napisane. -jesteś redaktorem - nie widzę zangażowania +wiek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi