Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1. Imię: Nazywam się Patryk. 2. Wiek: 13.12.2001 (Jeszcze 17) 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum przebywam całymi dniami, do dyspozycji jestem zawsze, myślę, że minimum 7 godzin dziennie. 4. Co chciałbyś zmienić: Myślę, że obecnie na forum nie potrzeba nic zmieniać, wszystko jest utrzymane w dobrym stanie. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w ogarnięciu całej sieci, zapobieganiu konfliktom na sb czy pod postami pomiędzy użytkownikami.Pomógłbym także w ogarnięciu działów, zamykaniu tematów oraz szybkim odpowiadaniu użytkownikom na ich pytania. 6. Dlaczego akurat ty: No cóż, dlaczego ja? Jestem osobą bezstronną oraz sumienną. Zawsze daje z siebie 100% w powierzanych mi obowiązkach. Większość mnie tu zna, wiedzą, że zawsze można na mnie liczyć. Pełniłem sporo funkcji na serwerach jak i na forum i myślę, że nie było se mną większych problemów. Można także zauważyć, że dużo czasu ostatnio poświęcam na sieć, zawsze gdy ktoś się o coś spytam, staram się jak najszybciej odpowiedzieć. 7. Staż na forum: Na forum jestem od 3 Maja 2019r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Funkcji Moderatora do tego czasu jeszcze nigdy nie pełniłem, lecz szybko się uczę i myślę, że nie będzie ze mną większych problemów. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak +aktywność +/- To podanie tak 3/10 jak twoja gra haha +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Można dać szansę, jesteś aktywny, doświadczenie jest, podanie takie 3/10 lecz, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Proste, że TAK ! + Wiek. + Staż. + Chęci. + Ładnie napisane podanie! + Strasznie dużo czasu poświęca na forum co jest dużym plusem +. + Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko. + Nic tylko go brać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak + Aktywność +/- Podanie + Staż + Każdy go zna 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem za okresem próbnym + aktywność + nolife + chęci do pomocy +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak + wiek + aktywny + znany + podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 + wiek + aktywny + doświadczenie + znany +/- podanie Na TAK kc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tak Widzę że jesteś aktywny na forum Wiek +/- +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak, okres próbny +wiek +aktywność +doświadczenie +znany na forum +staż -+ podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak: + aktywność + wiek + znany - podanie Mogłeś się bardziej rozpisać z tym podaniem i by było git i byś dostał większy kawałek mortadelci, ale i tak kc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 - za mało się rozpisałeś. + aktywność. + staż na forum (prawie taki sam jak ja ;3) + znany i lubiany. Na tak tylko postaraj się następnym razem mnie nie zawieść i się rozpisać troszkę bardziej. :> 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 jestem na TAK +spoko +ogarnięty +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzerwonyFeniks. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na TAK +doświadczenie +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 16 Sierpnia 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak + checi + aktywnosc +/- staz +/- podanko + ograniety 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Tak +wiek +znany +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik baquscotam Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 na tak: +wiek +/- podanko +staż +znany chłopak jesteś +aktywny no kc misiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ejdrien. Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 No dałbym szansę: + wiek + aktywność + ogarnięty + lubiany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Asia.xee Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 na Taaak +Staż + Aktywność + lubiany 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krakers` Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na ....Tak +wiek +staż +znany -cziter =D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 na tak +ogarnięty +znany +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Jesika :) Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Taaak c(: +aktywność +podanko też ładne +chęci +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi