Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1. Imię: Grześ. 2. Wiek: 21. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum przebywam, praktycznie cały dzień wiec do dyspozycji będę, zawsze a poświecić mogę z 5 albo nawet 6 godzin. 4. Co chciałbyś zmienić: Obecnie wydaje mi się, że nie ma, co zmieniać na forum wszystko jest utrzymywane w jak najlepszym porządku. 5. W czym chciałbyś pomóc: Jak pisałem, niżej chciałbym pomagać nowym, jak i zagubionym użytkownikom, a także odciążyć administracje od niektórych spraw, aby mieli więcej czasu dla siebie, a także również na poprawę forum, aby było jeszcze lepsze niż, jest w obecnej chwili. Lubię także jak na forum, jak i w tematach jest porządek i wszystko jest dopięte na ostatni guziczek. 6. Dlaczego akurat ty: Wydaje mi się, że jestem lubianą osóbką wśród społeczności forum, lubię także pomagać zagubionym użytkownika forum. Nie chcę, świeci tylko kolorkiem, lecz wykonywać swoje obowiązki rzetelnie i chciałbym jeszcze bardziej uczestniczyć w życiu sieci. Jestem osobą aktywną, jak i miła dla innych. Staram się pomagać użytkownika, na tyle ile potrafię i wiem. 7. Staż na forum: 4 maj 2019. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Funkcji moderatora jeszcze nie pełniłem, lecz szybko przyswajam nowe rzeczy także, myślę, że nie będzie, że mną większego problemu. Spoiler Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu + Posiadane 200 postów - (Obiecuje poprawę i nadrobienie postów.) Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 17 lat + Brak ostrzeżeń na forum + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 + wiek + aktywność + staż Na TAAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak: +Kultura osobista +Znany +Aktywny +Dba o standardy +Nie jest zbyt sztywny, poczuwa się na stanowisku 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 + Wiek + Aktywność + Staż Na taaak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Proste, że Tak + Wiek. + Staż. + Aktywny. + Chęci. + Znany. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Asia.xee Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak + wiek + osboba pomocna + staż +aktywność +jest lubiany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tak Ładnie napisane Podanie Wiek Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak + wiek + aktywność + podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na Tak + Aktywność + Chęć pomocy + Wiek + Staż + Znany, lubiany. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 W sumie nie znam za dobrze ale jestem na TAK +Aktywny +Wiek +Spełnia wymagania +Na forum nie rzuca fleshy pode mnie Myślę,że nada się na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak + Podanie + Staż + Aktywność +Kulturalny + Spełnia wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzerwonyFeniks. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na TAK +Podanie +Aktywność +staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tak +Aktywny, +Staż, +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krakers` Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Tak +wiek +podanie +/- doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 na małe tak -nie wiesz co byś chciał zmienić na forum - doświadczenie +wiek +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jak na razie na NIE sorrki -/+ Kultura ( Myślę, że za bardzo byś się mógł poczuć na tej randze i odwalać tak samo jak z adminem na serwerze ;d) -Łatwo się wplątujesz w konflikty -Myślę, że nie był byś bezstronny tylko raczej polegało by to na tym kogo lubisz z kim lepszy kontakt masz czy coś i by jakieś faworyzacje mogły być czy coś w tym stylu +Aktywny +wiek -/+ Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi