Gość Cheaxlite Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wymagania: Znajomość ortografii - Oceniam na dobrą. Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu- Mniej troszkę, lecz się nadrobi. Posiadane 60 postów- Spełnione. Umiejętność czytania ze zrozumieniem- Czytam zawsze po kilka razy jeżeli czegoś nie rozumiem,posługuję się googlem. Znajomość regulaminu- Podpisuję się pod niego. Minimum 16 lat- Spełnione. Brak ostrzeżeń na forum- Brak. Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp.- Posiadam steama bez blokady vac z kontem cs 1.6 Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek.- Moje doświadczenie w sprawdzaniu screenów oceniam na 9/10. Demka mocne 9. Wzór: Imię:ErykWiek (dokłada data): 17.08.2001r - Jutro 18.SID: STEAM_0:0:11101 /profil steam :https://steamcommunity.com/id/ervvvyk/Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jak wiemy,czasu określić nie można, zawsze może coś wypaść,ale gdybym już miał napisac, to nie mniej jak 2godzinki,staram się poświęcać na przebywanie na forum,wiadomo, że jeżeli już będę posiadał tą rangę,będę bardziej aktywniejszy, z racji iż będe wiedział, że mogę mieć coś do sprawdzenia.Opisz siebie: Witam wszystkich,nazywam się Eryk, może niektórzy nie wiedzą,w sierpniu dokładnie 17 będę liczył pełne 18lat.Pochodzę z Województwa Mazowieckiego,ok.Łomży-30km.Na co dzień jestem osoba,zakochaną,tak mam dziewczynę, rozmowną szczerą i z dużym poczuciem humoru,lubię oglądac dobre i śmiesznę komedię oraz horrory, z muzyki najbardziej lubię gatunki rap oraz dubstep,w tym roku będe uczęszczał do 3klasy Zawodowej o profilu: Kucharz,może będa pytania, czy mnie to kręci, osobiście powiem, że nie chciałbym iść w tym kierunki nigdy.Pozdrawiam.Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego Ja?: Wydaje mi się że dlatego, ponieważ jestem osoba komunikatywną,nie szukam spin tam gdzie nie trzeba,wolę przemilczeć kilka spraw,mam dużo wolnego czasu,posiadam umiejętności które wymagają aby dostać się na tą posadę,umiem pracować z grupkach,jeżeli coś mam zrobić,staram się zrobić to najlepiej,nie ważne ile zajmię mi to czasu.Na forum aktywny jestem,staram się pomagać użytkownikom nowym jak i zarazem tym którzy są aktywni.Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście że tak,nie chciałbym się z nikim faworyzywać,chodź są osoby na tej sieci,z którymi byłem na forum, i posiadałem tą rangę,także dalej mam logi do podań.Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Tak jak wspomniałem wyżej w wymaganiach, moje umiejętności podsumując oceniam na 9,wiadomo lżej jest mi s'sy sprawdzić, były momenty gdy demko się oglądało po 10razy. Wiadomo, za każdą razą, jak mam sprawdzać gracza,szkole się.Kontakt: FB/Steam/TS/ Telefonicznie, dla Właściciela. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tak Ładne podanie Wiek Aktywność Znany Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak, znam Eryka dość długo i wiem, że poradzi sobie na tej posadzie. Jestem oczywiście na TAK! WIEK + PODANIE + DOŚWIADCZENIE + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 +wiek +podanie +doświadczenie +znany Na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tak: + Wiek + Doświadczenie + Chęci. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na Tak. + Wiek. + Chęci. + Ładnie napisane podanie. + Doświadczenie. + Staż. + Aktywność. Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak + aktywność + ładne podanie, postarał się + doświadczenie/umiejętności + wydaje się być ogarniętą, niekonfliktową osobą Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak, +Podanie bardzo ładnie, +doświadczenie +wydaje się sympatyczny, unikający konfliktów, -To konto, ale nadrobisz... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na duże Tak: + widać, że osoba przyjazna; + wygląd podania; + doświadczenie oraz na pewno pozytywne chęci. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak: + wiek + doświadczenie + aktywność Powodzenia! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na TAK +wiek +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzerwonyFeniks. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na TAK +wiek +doświadczenie +aktywność +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik baquscotam Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 na tak: +wiek +podanie +aktywność +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 + ładnie napisane podanko, + osóbka bezkonfliktowa, + aktywność, + wiek, +/- konto, + chęci pomocy, Jestem na duże tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolskaBestia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 +osoba bez konfliktowa +chęci +wiek +/- konto +podanie Ogromne Tak Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi