Skowron skowron Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 1. Imię: Łukasz 2. Wiek: 29 lat, we wrześniu 30 3. Ile dziennie możesz poświęcić na forum : około 3 godzin, chyba że mam wolne, wtedy jestem praktycznie cały dzień. 4. Co chciałbyś zmienić : Na razie nic. Zobaczymy co czas pokaże i też wszystko zależy od innych użytkowników forum. Forum w obecnej formie uważam, że jest dobrze prowadzone. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc innym moderatorom w pilnowaniu porządku na forum jak i w innych obowiązkach związanych z funkcją moderatora. Jak również zdobyć kolejne doświadczenie. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę, że jestem osobą opanowaną, spokojną i patrzącą obiektywnie na różne rzeczy. Z tego co widzę jestem lubiany na sieci, angażuje się w różne rzeczy, nie potrzebując do tego żadnej rangi, ponieważ wystarczają mi chęci. 7. Staż na forum: Na forum jestem od 2 Maja, moją aktywność możecie ocenić w różnych artykułach i na strefoboxie. 8. Czy byłeś już kiedyś moderatorem : Byłem moderatorem i administratorem parę lat temu gildii Platiniumgroup w grze Last Chaos. Oczywiście każda sieć jest inna, ma inne wymagania i obowiązki, ale postaram się sprostać wyzwaniu jeżeli moje podanie zostanie przyjęte. Z wyrazami szacunku skowron. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jestem na Tak Wiek+ Doświadczenie + Aktywnośćna forum+ ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Więc masz moje Tak Wiek - Dyscyplina musi być! Aktywność. Zajmujesz się czatem,oraz fp, co ci wychodzi bardzo dobrze. Opanowana i ogarnięta osoba,przyda się taka osoba,dodatkowo bezstronna. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 O TAK, TAK, TAK Jest to osoba, która nadaje się do zespołu, jest on osobą odpowiedzialną, dobrze wykonuje swoje obowiązki, idealna osoba na te stanowisko, brać w ciemno chlopaka. + Chwili obecnej najlepszy drugi kandydat. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na tak + wiek + aktywność + staż + doświadczenie Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 na tak +wiek +doświadczenie +staż +aktywność +zaangażowanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 TAK Wiek + Doświadczenie + Chęć pomocy + Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na Tak. + Wiek. + Staż. + Aktywność. + Ładne podanie. + Chęci. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na Tak +podanie +staż +wiek +bezstronny Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Masz moje tak zawszę duże TAK +ogarnięty +doświadczony +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 + wiek + doświadczenie + aktywny + podanie + chęci Na TAK Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Najbardziej odpowiednia osoba na to stanowisko moim zdaniem, na TAK +Wiek +Aktywność +Kultura +Chyba raczej bezstronna osoba +Znany / Lubiany +Pomocny Nigdy nie wplątywał sie w zadne spiny nie bylo z nim zadnych problemow + Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 17 Sierpnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jesteś aktywny, widoczny na forum, nie masz z nikim spin (przynajmniej tak mi się wydaje :P) Jestem na tak. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Ewidentnie na tak: +Zawsze służy pomocą +Kulturalny +Lubiany +Stanowczy +Wiek +Dojrzałość, co wpływa na podejmowanie różnych decyzji Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik krakers` Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na Tak. +wiek +doświadczenie +kulturalny +znany Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 tak +wiek +doświadczenie +aktywny +kulturalny Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jestem na tak + aktywność + staż + wiek + kultura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Tak Wiek Aktywny Pomocny Brać go puki ciepłe Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jak najbardziej na TAK + Aktywny + Bezkonfliktowy + Pomocny + Doświadczenie + Kultura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolskaBestia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Brać go póki się mu odechce +pomocny +kulturalny +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi