Użytkownik Frosty Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witam wszystkich czytelników dziś pod celownik wpadł nasz Moderator strefboxa, mowa tutaj oczywiście o @skowron. Oto co użytkownicy powiedzieli o naszym celu. Opinia nr. 1 Skowron jest dosyć specyficzną osobą:P Jest dosyć poważny co w pewnym sensie jest na +, ale moim zdaniem czasami przez tę powagę nie jest w stanie dojrzeć pewnych 'żarcików' Fajny, spoko gostek, w miarę swoich możliwości sprawdza się w roli Moderatora SB Opinia nr. 2 Siemka, no co Ja tutaj mogę powiedzieć. Jest spoczko osobą, bardzo pomocną jak i aktywną. Widać, że angażuje się w życie forum. Osobiście nie znam, ale wiem, że to pozytywna osoba. Opinia nr. 3 Zwykły normik lubi spamić piszę głupoty. Opinia nr. 4 Hmm... wydaje się w porządku. Jest miły, pomocny i towarzyski. Spoko ziomek Pozdrawiam Opinia nr. 5 Co o nim sądze raz, z nim pisałem tylko na czatboxie,po jego zachowaniu widac że nie ma lat 13stu, ogarnięta osoba, dobrze sobię radzi. Opinia nr. 6 Nie miałam z nim wielkiego kontaktu, ale wydaje sie być, fajnym i ogarniętym facetem ;). Opinia nr. 7 Widać że Skowron to w porządku osoba. Dobrze wykonuje swoje obowiązki i nie ma się do czego przyczepić. Opinia nr. 8 Kojarze chłopa z sb, nie raz widzę jak się udziela. Z tego co zauważyłem wstawia też co do redakcji jeśli się nie myle. Ogl nic do niego nie mam i pozdro. Pozdrawiamy @skowron! Mam nadzieje, że się podoba. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Ja również pozdrawiam dobrze wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi