Użytkownik∙ Flejtuch Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Ludzie jaki ban co wy odpieprzacie Wzór: Nick z CS: Flejtuch Admin banujący: Kz coś tam jest już post mój w ss Serwer: dd2 Data zdarzenia: wczoraj 17.50 Opis sytuacji: gram sobie dostaje screeny wstawiam te ostatnie i ban o co tu chodzi nie mam pojecia Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nie wiem ty czegoś nie rozumiesz co napisał ci @`Fuck it. ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dostałeś bana od admina z powodem wstaw screeny, na forum czyli admin zrobił Ci screenshoty wstaw je. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dostałeś ssy, wstawiłeś wszystkie 5. Tylko zapomniałeś,że niektóre legity Ci je w skrócie "crashują". Dlatego na każdym screenie masz "BLACK SCREENA" . Po co tworzysz nowy temat? Wyjaśniliśmy Ci już, nie wstawisz normalnych ssów, nie masz ub. POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi