Użytkownik∙ Deys Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Tak blisko jesteś obok mnie a ja dalej kocham cię Nigdy o tobie nie zapomnę bo zawsze myślę o tobie. Przed siebie pójdę ale nigdy nie zapomnę bo byłaś i jesteś dla mnie kimś więcej . Wróżka mi mówiła ze spotkam ciebie bez jej skazówek nigdy bym cie nie znalazł . Ze czeka mnie miłość nad życie cudowna. Ale to była tylko fikcja miłość jest czasem fałszywa. Autor : @Skarbek Jak się podoba wam daj znać ! 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Fajne kartka na walentynki Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Fajne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Gut Gut Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi