Gość Cheaxlite Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Witam moją propozycją jest to aby: Dodać do Propozycji/Błędu dodća wzór Cytat Wzór: Nazwa propozycji/błędu: Opis propozycji/błędu: Informację dodatkowe: Dodać punkt do regulaminu: Na podania typu: Moderator/UBT itp: Mogą się wypowiadać osoby z rangami wyższymi niż użytkownik-kobieta/bądź osoby z min: 24h online na forum/Bądź mogą się wypowiadać z minimum 2 tygodniowym stażem od daty rejestracji. Często w takich rekrutacjach wypowiadają się osoby, które założyły konta tego samego dnia co podanie,i patrzą tylko na odpowiedzi osób wyższych, dlatego taki punkt moim zdaniem powinien być dodany, jeżeli osoba wypowie się, a nie spełni tego punktu dostaję ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolskaBestia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Milka. napisał: Pomimo, że propozycja jest fajna to jestem na nie. Moim zdaniem każdy użytkownik, a tym bardziej każda osoba powinna mieć prawo do wyrażenia własnej opinii na temat podania. Dodawanie jakichkolwiek wymagań, a co za tym idzie jeszcze ostrzeżeń mija się z celem ponieważ wprowadza to niejaką granicę w wyrażaniu własnej opinii. Rozumiem, że każdy może uzasadnić swoją odpowiedź, lecz to nie wygląda dobrze, gdy osoba się wypowiada, o drugiej nie znając jej. Sam fakt, że osoba nowa się rejestruje, i tego samego dnia wypowiada się w podaniach innych użytkowników,i jestem tego pewny, że pisze to, co reszta, osobiście takie osoby mnie drażnią, bo wiem, że nie mają nic do dodania od siebie, lecz wiadomo, w statystyki to się nabija posty.Tak jak wspomniałem, osoba pisząca podanie musi ukazywać się aktywnością, dobrze by było,jeżeli osoba odpowiadająca na tematy też miała, jakiś czas przebyty na forum,żeby było jasno, że jest zaangażowana i może wyrazić swoje zdanie na temat danej osobowości. To jest często tak jak z podaniami na admina, wypowiada się osoba, która ani razu nie była na danym serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Według mnie nowi użytkownicy, którzy zarejestrowali się dziś, nie powinni się wypowiadać i oceniać osoby, której kompletnie nie znają. W 90% będą sugerowali się odpowiedziami wyżej a jak wiadomo to powinna być indywidualna ocena użytkownika jak i jego podania. Dlatego też wchodzę z propozycją dodania akceptowania postów. Chodzi o to, że jak jakaś osoba z rangą użytkownika doda post w dziele rekrutacji, będzie on musiał być zatwierdzony przez moderatora, administratora itp. Myślę, że ten pomysł rozwiąże ten problem. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Hmm myślę, że jest to zbędne, tak jak powiedział Milka, że będzie to ograniczać możliwość wyrażania opinii. Jeśli dana osoba która jest zbyt krótko na forum to wypowiedzieć się może, ale jej zdanie nie będzie miało wpływu na decyzję związaną z tematem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Także jestem takiego samego zdania jak @Milka.. Każdy użytkownik posiadający konto na forum ma prawo do wyrażenia własnej opinii i zabranianie wypowiedzenia na jakiś temat byłoby nie na miejscu. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Moim zdaniem mógłby być tylko zakaz cytowania poprzednich osob z up (typu. ktos daje na tak wymienia powody i jakas osoba go sobie cytuje piszac "pożyczę sobie twoje powody" i tyle,, i przepisywania tego samego w slowo w slowo od ludzi z wyższa) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi