Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#20 Wywiad z patrykoson

PolskaBestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam wszystkich użytkowników naszej serwerowni. Dziś przeprowadziłem wywiad z 

Administratorem serwera Only DD2#2 oraz Opiekunem Klanu dokładniej z @`Patrykoson.

Odpowiadający 

Redaktor 

ZSNvYi0.gif

Witam Cie serdecznie. Dziękuję ,że zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. Na początek opowiedz nam o sobie. 

Czym się zajmujesz , Gdzie mieszkasz , Ile masz lat , Jak masz na imię.

Witam Cię również. Nazywam się Patryk, w grudniu skończę 18 lat. Od 4 lat mieszkam w małej miejscowości blisko Dortmundu oraz wciąż uczęszczam do szkoły. 

Do jakiej szkoły chodzisz ,oraz co byś chciał robić w przyszłości?

Aktualnie chodzę do takiego można nazwać Liceum, chociaż po tej klasie dopiero będę szedł do szkoły, w której wybiorę zawód. Myślę, że będę chciał iść w kierunku Informatyka.

Mam nadzieję ,że Ci się uda. Lecz dlaczego akurat informatyka?

Dziękuję.  Skąd informatyka? Otóż, jak każdego chłopaka kręcą mnie komputery oraz wszelkie nowinki techniczne, dlatego wiążę swoją przyszłość z oto tym kierunkiem. 

Dobrze. Zauważyłem ,że na naszym forum zarejestrowałeś się 3 maja. Co Cię 

skusiło by odwiedzić właśnie nasze forum? Czy masz jakieś osoby na forum którym

możesz zaufać?

Po świętach robiłem sobie dłuższą przerwę z csem. Po jakimś czasie znów wróciłem i szukałem serwerów, gdzie jest miła atmosfera. Zacząłem grać na serwerach Strefy i pomyślałem, czemu by nie zostać na dłużej? Więc zarejestrowałem się i zostałem aż do dziś. Owszem, znajdzie się parę osób, którym mogę w 100% zaufać m.in. @`Fuck it. czy @Jesika :).

Można zauważyć po twojej randze ,że preferujesz grę na serwerach typu Only DD2 lecz, dlaczego akurat tak?

Może lubisz też inne rodzaje serwerów typu JailBreak/DR? I dlaczego akurat ta gra a nie inna?

Kiedyś strasznie dużo grałem na serwerach typu COD MOD, obecnie jest ich mało, więc musiałem znaleźć jakiś mod, na którym będzie mi się przyjemnie grać. Padło na Only DD2. Próbowałem grać również na JailBreaku, lecz nie spodobał mi się ten mod. Pytasz dlaczego akurat cs? Od zawsze lubiłem grać w różne fps'y, a zostałem przy CS przez jego klimat i nie zastąpioną radość towarzyszącą przy tej grze.

Dobrze też preferowałem grę na JailBreak lecz padło również na dd2 ,ale zmieńmy trochę temat. 

Masz jakieś rodzeństwo oraz czy masz jakiegoś zwierzaka?

Niestety, a może stety jestem jedynakiem. Zwierzaka również nie mam, lecz mam w planach ogarnięcie sobie jakiegoś pieska.

Też mam pieska jego rasa to Pinczer. A ty jaką rasę psa chciałbyś mieć? 

Oraz dlaczego tą rasę a nie inną?

Od dłuższego czasu marzy mi się Mops przez swój urok. :3

Ciekawa rasa oraz słodziutki pies. Dobrze ,a może teraz o twoich zainteresowaniach.

Wiem już ,że interesujesz się informatyką ale chcę wiedzieć coś ,więcej.

Lubisz jakiś sport? Czy może wolisz E-sport?

E-sportem interesowałem się w czasach szczytowej formy Virtus.pro, od tamtej pory nie siedzę już w tym temacie. Co do sportu, interesuję się piłką nożną oraz siatkówką, którą trenowałem przez ponad 4 lata.

Z twojej wypowiedzi wynika ,że przestałeś grać w siatkówkę. Jaki jest tego powód? 

Powodem tego była wspominana przeprowadzka do Niemiec, tutaj jedyne co można trenować, to piłkę nożną, w którą wolę sporadycznie pograć, niż trenować.

Rozumiem. Lecz na pewno nadal interesujesz się piłką nożną ,jaka jest twoja ulubiona drużyna ,oraz piłkarz?

Od prawie 10 lat kibicuję Realowi Madryt, oraz moim ulubionym zawodnikiem jest Cristiano Ronaldo. 

A ja na przeciw. Kibicuję Fc Barcelonie czyli można powiedzieć wrogowi RM. Ale pomijając ten temat ,jest osoba którą wyróżniasz na naszym forum

oraz która zasługuję na największą pochwałę?

Moim zdaniem na wyróżnienie zasługuje @Milka., ponieważ nie dość, że wykonuje dobrze swoje obowiązki jako Administrator, to robi wszystko od strony technicznej, aby nasze forum szybko i dobrze funkcjonowało.

Dobrze ,chciałbyś odpowiedzieć mi na szybkie pytania? 

Jasne, czemu nie.

Auta sportowe czy Terenowe?

Sportowe 

Film czy książka?

Film

Owoce czy warzywa?

Owoce

Koncert czy słuchanie muzyki na głośniku?

Zdecydowanie koncert.

Dobrze rozumiem ,z krótkich pytań to na tyle. Zauważyłem ,że złożyłeś podanie w rekrutacji na moderatora. Sporo głosów masz na Tak. Dlaczego to stanowisko

a nie inne? I czy po tym stanowisku o ile dostaniesz ową rangę chciałbyś iść dalej i zdobywać kolejne kluczowe rangi na naszej serwerowni?

Dlaczego moderator? Otóż, zawsze lubiłem pomagać innym, zobaczyłem, że jest otwarta rekrutacja, więc czemu by nie złożyć? Dodatkowa para rąk na pewno przyda się w ogarnianiu całego forum. Najpierw skupiam się na tym, czy dostanę ową rangę, a potem czas pokaże, czy będę próbował swoich sił w wyższych rangach, jeżeli będę miał taką możliwość.

Ja oczywiście życzę Ci powodzenia. Wyżej wspomniałeś ,że na forum masz dwie osoby którym możesz zaufać którymi są @`Fuck it. oraz @Jesika :)

znasz te osoby z świata realnego? I dlaczego to właśnie one zdobył twoje zaufanie?

Dzięki, ze świata realnego niestety ich nie znam, lecz są plany aby się spotkać. A zdobyły moje zaufanie tym, że gdy coś się działo, zawsze mogłem na nich liczyć. 

Rozumiem ,w to co się działo nie będę wnikać iż to nie moje sprawy tylko Twoje. Będziemy zbliżali się do końca. Wywiad nie jest długi ,a iż jest to mój pierwszy raz na początku wolę krótko. Lecz za kilka miesięcy pod pracuję nad tym i na pewno zrobimy bardziej dłuższy oraz bardziej treściwy wywiadzik.Chciałbyś kogoś pozdrowić przed końcem?

Jasne, chciałbym pozdrowić każdego użytkownika czytającego ten wywiadzik. 

Również pozdrawiam każdego czytającego wywiad użytkownika. A tobie dziękuję ,za takie odpowiedzi. I do następnego razu. 3maj się.

Dziękuję również oraz do następnego razu. 

ZSNvYi0.gif

Wywiad był krótki iż jest to mój pierwszy raz. Mam nadzieję ,że następne będą o wiele dłuższe.

• Super 9

5S2fMUl.jpg

• Premium
Premium

Spoko wywiadzik, dobrze się czyta. Sporo się można dowiedzieć o tym botq, jednak mógłby być troszkę dłuższy.

A i @PolskaBestia popracuj trochę nad interpunkcją :)

Leci + 

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Dobry wywiad, leci +

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Wywiad jest w porządku na dobrą sprawę nie mogę się do niczego przyczepić, trochę możę do interpunkcji, ale to idzie wybaczyć. Plusik leci! 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]