Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Odrzucone] daj_browarka_na_unbanka

Daj_browarka

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick: Daj_browarka

Czas spędzony na forum: Krótko, lecz z czasem będziecie mogli zobaczyć dość spore postępy.

Doświadczenie w ocenianiu:Myślę że dość dobrze ponieważ kilkakrotnie posiadałem tą rangę.

Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak.

Dlaczego Ty?:Ponieważ jestem dojrzały i doświadczony w tej randze. Patrzę na WSZYSTKICH obiektywnie i jestem osobą u której żaden hack nie przejdzie. Znam większąść hack'ów do CS'a 1.6. Posiadam Cs'a na steamie i potrafię dużo czasu poświęcić na forum. Nie posiadam sporów z nikim na całej sieci oraz serwerach. Potrafię odróżnić prawdziwego skill'a od hack'a. Brakuje ludzi do ogarniania tego a ja nie ukrywam lubię to robić i myślę że się do tego nadaję. Np. Dzisiaj pomagałem 2 osobom wstawić ss'y i im to tłumaczyć. Ogólnie nawet bez rangi staram się być pomocny i mam nadzieję że dacie mi szanse. Nie spełniam wszystkich wymagań lecz myślę że wiece że można mi ufać i jestem osobą odpowiedzialną.

Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?:Przeciętnie to około od 3 do 6h dziennie.

Parę słów o sobie:Wojtek, 18 lat, okolice Leżajska, doświadczony i obiektywny. Jestem jedną z nowych osób na waszej serwerowni lecz już dość o was wiem i was w miarę znam. Dużo czasu poświęcam na forum/chatbox'a. Posiadałem tą funkcję wiele razy i nigdy nie zostałem degradowany z tej funkcji z mojej winy. Lubię pracować w grupie i charakterem jestem osobą bezkonfliktową.

Będziesz oglądać demka?:Tak, pewnie każde jakie się nasuną. :) 

Miejsce na 5 reklam Sieci: Niestety na aktualnej przeglądarce nie mogę. Jutro ma przyjechać kuzyn i mi to zrobić. Więc jutro zrobię jeśli tylko będę mógł.

Kolorki zmieniam aby było bardziej czytelne.

Edited by Daj_browarka

329c5c67c0931.gif

Nie,

- Staż

- Aktywność

- Nie znam Cię

- Focus nie odchodzi

• Zasłużony

Niestety Nie:

- Jesteś z nami zbyt krótko.

- aktywność 

- Reklamy było najpierw je zrobić a potem pisać podanie.

+ Przydała by się  pomoc 

• Dzięki 1

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• cannabis

Niestety nie

Podano ładne ale zbyt krótko jesteś,nic o Tobie nie wiemy. Daj się poznać i spróbuj za jakiś czas

• Lubię to! 1

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik

Niestety ale również na NIE. 

- W niespełna 24h napisałeś dwa podania, admin/ Bans team 
- Aktywność 
- Reklamy - wybacz ale coś śmieszne te wytłumaczenie xD 

• Dzięki 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Na nie.

- Lecisz na rangi, jak galerianka na spódnice za wizytę w toalecie.

- Głupszego wyjaśnienia nie widziałem w sprawie reklam.

- Aktywność.

• Ha ha 1
  • cannabis

odrzucone.png

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines