Użytkownik Daj_browarka Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 (edited) Nick: Daj_browarka Wiek:18 Czas spędzony na forum: Krótko, lecz z czasem będziecie mogli zobaczyć dość spore postępy. Doświadczenie w ocenianiu:Myślę że dość dobrze ponieważ kilkakrotnie posiadałem tą rangę. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak. Dlaczego Ty?:Ponieważ jestem dojrzały i doświadczony w tej randze. Patrzę na WSZYSTKICH obiektywnie i jestem osobą u której żaden hack nie przejdzie. Znam większąść hack'ów do CS'a 1.6. Posiadam Cs'a na steamie i potrafię dużo czasu poświęcić na forum. Nie posiadam sporów z nikim na całej sieci oraz serwerach. Potrafię odróżnić prawdziwego skill'a od hack'a. Brakuje ludzi do ogarniania tego a ja nie ukrywam lubię to robić i myślę że się do tego nadaję. Np. Dzisiaj pomagałem 2 osobom wstawić ss'y i im to tłumaczyć. Ogólnie nawet bez rangi staram się być pomocny i mam nadzieję że dacie mi szanse. Nie spełniam wszystkich wymagań lecz myślę że wiece że można mi ufać i jestem osobą odpowiedzialną. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?:Przeciętnie to około od 3 do 6h dziennie. Parę słów o sobie:Wojtek, 18 lat, okolice Leżajska, doświadczony i obiektywny. Jestem jedną z nowych osób na waszej serwerowni lecz już dość o was wiem i was w miarę znam. Dużo czasu poświęcam na forum/chatbox'a. Posiadałem tą funkcję wiele razy i nigdy nie zostałem degradowany z tej funkcji z mojej winy. Lubię pracować w grupie i charakterem jestem osobą bezkonfliktową. Będziesz oglądać demka?:Tak, pewnie każde jakie się nasuną. Miejsce na 5 reklam Sieci: Niestety na aktualnej przeglądarce nie mogę. Jutro ma przyjechać kuzyn i mi to zrobić. Więc jutro zrobię jeśli tylko będę mógł. Kolorki zmieniam aby było bardziej czytelne. Edited July 18, 2018 by Daj_browarka Link to comment
Marves Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Nie, - Staż - Aktywność - Nie znam Cię - Focus nie odchodzi Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 18, 2018 Zasłużony Share Posted July 18, 2018 Niestety Nie: - Jesteś z nami zbyt krótko. - aktywność - Reklamy było najpierw je zrobić a potem pisać podanie. + Przydała by się pomoc 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted July 18, 2018 cannabis Share Posted July 18, 2018 Niestety nie Podano ładne ale zbyt krótko jesteś,nic o Tobie nie wiemy. Daj się poznać i spróbuj za jakiś czas 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Niestety ale również na NIE. - W niespełna 24h napisałeś dwa podania, admin/ Bans team - Aktywność - Reklamy - wybacz ale coś śmieszne te wytłumaczenie 1 Link to comment
drimo Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Na nie. - Lecisz na rangi, jak galerianka na spódnice za wizytę w toalecie. - Głupszego wyjaśnienia nie widziałem w sprawie reklam. - Aktywność. 1 Link to comment
Recommended Posts