Premium Vashka Opublikowano 19 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 A luubie Czy lubisz mieć auto zatankowane do pełna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 20 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Nie bo później się beka Czy lubisz zostawac sam na chacie z alkoholem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Uroda moich sąsiadek nie pokrzepia mnie do tego typu czynów Czy lubisz współpracować z innymi forumowiczami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie, nie poderwiesz żadnej w ten sposób. Lubisz sushi? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Luuubie, Czy lubisz spaghetti? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Lubie, szczególnie to od Flugza ....i w sumie każde, którego nie musze sama robić XDD Czy lubisz soloną wodę po zimniakach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie. Lubisz przekraczać prędkość wózkiem sklepowym? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Tak Czy lubisz odkurzać swój pokój ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Wjadomo Lubisz późno wstawać? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nie przepadam bo ktoś musi na forum siedzieć xd Czy lubisz grać w strategie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Niee, Czy lubisz być w centrum uwagi? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Proste że Tak Czy lubisz grać w piłkę ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 za duża masa ale tak czy lubisz alkohol ? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Tak, w zeszłym miesiącu strzeliłem w ten sposób 910245 dziewczynom. Lubisz grać w szachy? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Preferuję tytoń do oczyszczania nosa. Lubisz palić jointy na plaży? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Mów mi rj-45. Taki ze mnie kabel. Lubisz morsować? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Tak! Lubisz filmy Martina Scorsese? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nie Czy lubisz stare samochody? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik JeSUS Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tak! Czy lubisz składać szafy z Ikei? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tak! Lubisz siedzieć w fotelu przed kominkiem z ciepłą czekoladą? Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie bo nimom kominka Czy lubisz gdy rozmówca patrzy Ci w oczy podczas rozmowy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zależy. Jakby to był Collina to bym się zesrał. Lubisz pesto? 1 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie lubię Lubisz banany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 lubię np z nutellą i bitą śmietaną na gofrze Czy lubisz jeździć na wycieczki rowerowe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Lubię. Lubisz szybkich i wściekłych? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi