Użytkownik Milky Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Nick z CS: Milky Admin banujący: @Alchemik Serwer: Only Mirage Data zdarzenia: 24.08.2019 Opis sytuacji: Administrator otrzymał muta za niestosowne zachowanie na 30 minut, za co odwdzięczył się banem permanentnym. Powód bana "Nad używanie" niestety, ale owe słowo piszę się razem a nie osobno co odejmuje profesjonaliści. Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): Wycinek bana z konsoli: Po otrzymaniu bana wyłączyłem grę i nie zdążyłem skopiować wycinku. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zacznijmy od tego to nie pierwszy raz jak mnie mutujesz były sytuację gdzie mnie mutowałeś przez kilka rund gdy ja zdejmowałem sobie muta ty mi go nakładałeś znowu nie dawałeś dojść do słowa mimo tego, że pisałem na U@ Żebyś przestał i się ogarnął. Co do tego bana dałeś mi muta moja cierpliwość się skończyłem i nadałem Ci perma. Są dni w których zachowujesz się jak kompletny neandertalczyk, ale czasami jako tako się zachowujesz (pojedyncze przypadki) Moim zdaniem powinieneś dostać "może unbana" po rozmowie z @Youmuus bo to niema sensu jeśli posiadasz admina i piszesz do mnie jak jestem na serwerze przykład. Wchodzę jest 10 rund za nami milky do mnie pisze na U@ żebym sprawdził tego i tego gracza lub żebym zbanował bo według niego ma np WH... Chłopie posiadasz administratora na tym serwerze a nie potrafisz przysiedzieć na sm_ukryj i sprawdzić go wchodząc na np !listagraczy na steamid.io i zobaczenia od kiedy ma konto zobaczyć czy to jest main czy smurf etc. Nic takiego u ciebie nie widziałem kompletnie. Szczerze mówiąc już mam dość takich osób ja w przeciwieństwie do ciebie wchodzę po pracy na serwer nawet na 1hdo2h i praktycznie nie gram bo sprawdzam ludzi. Większość osób wie, że jak wejdą na serwer i zobaczą mnie mogą napisać na U@ np. xyz ma wh sprawdzisz go? Po czym ja wchodzę na sm_ukryj sprawdzam wszystkie czynniki analizuje grę patrze czy dostał info czy wychodzi na model. A ty mi powiesz, że ja świruję proszę cię. PS. Były sytuację gdzie zbanowałeś osobę która grała kompletnie czysto np na słuch, ale w twojej ocenie on miał wh. Psst. nie bądź hipokrytą bo też popełniasz błędy interpunkcyjne "co odejmuje profesjonaliści. " Tak na marginesie pozwoliłem sobie sprawdzić u ciebie w podaniu Co tam takiego napisałeś 2. Wiek: 16 4. Doświadczenie w byciu Adminem: Byłem parę razy administratorem na innych serwerach, myślę, że dam sobie radę i z tym. 6. Coś o sobie: Mam 16 lat pochodzę z Podkarpacia i bardzo lubię pomagać innym. Lubię się uczyć oraz grać w cs:go. 7. Dlaczego chcesz dostać Admina: Na serwerze bardzo źle się dzieje, powinno zostać to jak najszybciej naprawione, ponieważ nie da się spokojnie grać ze względu na dzieci, które dołączają na serwer i myślą, że im wszystko wolno. Moim zdaniem podołał bym zadaniu, i ukrócił bym tą samowolkę. ( To co się dzieje ostatnimi czasy na serwerze jest nie do zniesienia ) 2. Pomimo wieku zachowujesz się jak neandertalczyk nie umniejszając im 4.Słabo rozpisane doświadczenie ja bym na twoim miejscu napisał : lubię siać zamęt na serwerze i spamić na mikrofonie jak i na chat banuję czystych ludzi bo nie wiem czy są odpaleni. 6.Lubisz się uczyć mam nadzieję, że z wszystkiego wyciągasz wnioski i będziesz wiedzieć co i jak robić jako admin. 7.Ukrócić samowolkę która obecnie sam siejesz na serwerze powtórzę w moich oczach jesteś hipokrytą. ~wypowiadanie się pod własnym podaniem jak jeszcze nikt nie zdążył nic napisać ~ Dodam, że po banie mówiłeś na TS3 do STFW żeby Cytuję " Mnie zbanował bo dałem Ci tego bana" @STFW niech też coś doda od siebie. Edit1// Proponuję nad zmianą nazwy tematu na Odwołanie się od Bana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Milky Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Ja powiem tyle, że kazałeś bodajże graczowi cyt. "Zamknąć ci*e" Po czym dostałeś muta. Wielokrotnie wczesniej ci go nakładem z tym samym powodem. Więc ja ci go ciagle nakładem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Milky Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Starasz się o opiekuna, z takimi słowami do graczy ? hah Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Widzę, że zaraz sie pozabijacie. Temat close. Oznaczam @Youmuus 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi