Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odwołanie] WiteK #2

WiteK

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: WiteK
Admin banujący: qwe
Serwer: dd2 #2
Data zdarzenia: 23:50, 24/08/2019
Opis sytuacji: Na wstępie już szkoda mi komentować nieznajomość serwerów przez UBT/adminów, ale muszę bo bez tego poniższy ban ma jak najbardziej duży sens. Głównie chodzi o to, że na dd2 #2 fleshe team'mate'owe nie działają, (dla polaków swój nie może oślepić swojego). Rozumiem 2 pierwsze posty po rozpoczęciu tematu, nie licząc mojego, ale post @Hitarii @pecik here;> rozłożył mnie na łopatki i pokazał jacy działają tu 'profesjonaliści'. Nie dosyć że UBT odrazu stawia w sytuacji podejrzanego jako czitera, widać to po jednym poście, to jeszcze nie uwzględnia ewentualnych uwag podejrzanego. Nie chcę rozpisywać samego siebie, bo od czego są UBT, ale jeżeli zajdzie taka potrzeba to wyjaśnię co dlaczego i jak. Mam nadzieję że rozpatrzycie tą sprawę ponownie I UWZGLĘDNICIE MÓJ KOMENTARZ W PONIŻSZYM POŚCIE. 
Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Ja co do rozpiski nie widzę nic ponowneego do rozpatrzenia, wszystko napisane jest w poście, który jest zamknięty. Słabo się kryjesz,i tyle mam do powiedznia. 

• Ha ha 1

Zostałeś rozpisany,konkretne akcje podane.

Ale jeżeli tak nalegasz na te ponowne odwołanie,to przed tym, chciałbym abyś wytłumaczył mi mniej więcej te 2sytacje.

@WiteK

15:58

16:38

I tylko nie pisz mi że nie możesz,nie masz czasu demka zobaczyć.

• Użytkownik

15:58 sytuacja normalna, nie miałem wtedy mleka ! @pecik here;> Jakbyś mógł podesłać link do całego demka to z perspektywy duszka jestem pewien że widać by było jak flesz leci od swojego. 

16:38 miałem typa na radarze przed górnym i gościu zniknął więc wiedziałem że jakiś ct zraszował. A model widziałem, może te zielone kwadraciki zasłoniły kawałek modelu, nie wiem, ale pamiętam że widziałem.

• Hitarii zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Wszedłeś na ab, miałeś na 3 dni bana trwał do 27.
Więc temat zamykam,bez możliwości ub. 

• Użytkownik∙

YV5fR5J.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]