Użytkownik Maqlii Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nick z CS: Maqli Admin banujący: nie wiem Serwer: rangi cs go leczenie asysty... Data zdarzenia: 26 sierpnia 2019 Opis sytuacji: Dostalem bana praktycnzie za nic ponieważ ugralem runde sam chyba tam na 6 cz y cos siadło mi pare hedow chodz widać by było wyraźnie na hltv ze nie skacze mi celownik a ss mi się nie zrobily wiec nie mam jak pokazac tego mam tylko ss z wcześniejszej gry. Chcial bym bardzo dostać unbana poniwaz ciagle mam te bany jeden umie odroznic a drugi nie umie odroznic aima od nie aima mam nadzieje ze ktoś to zrozumie i to jakos szybo wyjasni bo zależy mi na tym serwie bo bardzo fajnie mi się tam gram Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: Nie mam ale pisze ze mam bana na stale za czitowanie Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @Dotyk Proboszcza :) 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Admin @Dotyk Proboszcza :), nie rozpisał demka w określonym czasie. Otrzymuje +1 do tabeli ostrzeżeń, przepraszamy za tak długi czas oczekiwania. Wracaj na serwer. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi