Użytkownik Vayn Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Wzór: Nick z CS: Vayn Admin banujący: Dotyk Proboszcza Serwer: DD2 leczenie Data zdarzenia: 2019.08.26 18:03Opis sytuacji: Dostałem ssy w czasie gdy złapal mnie lag i 3 ssy wyszły z takim samym kodem crc, oglądałem demko i widac dokladnie ze akurat wtedy złapałem laga Link do bana z amxbans http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9675Wycinek bana z konsoli: AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Vayn [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na StrefaSkilla.p ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 85425309 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.47.35.11 ' 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Wstaw te SSy oraz jak możesz demko z tej mapy to się przyjrzymy czy faktycznie tak było:P Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Faktycznie, przyjrzałem się teemu demku, i gracz w danym momencie złapał laga, przez co zbugował się kod crc32. Cóż mogę powiedzieć, ub się należy. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi