Użytkownik xOker Posted July 19, 2018 Użytkownik Share Posted July 19, 2018 Nick: xOker Wiek: Mam 15 lat. Czas spędzony na forum: Powoli idzie do 15 godzin, lecz myślę, że szybko uda się wbić konkretną ilość czasu :P. Zrozumiem, jeśli moją szansę na UBTeam skreśli czas online na forum. Doświadczenie w ocenianiu: Myślę, że dość spore. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a?: Tak, wiele razy wcześniej obsługiwałem AMXBans, jak i podłączałem oraz 'bawiłem' się nim na sieciach, kiedy byłem jednym z zarządzających. Dlaczego Ty?: Mam dość sporą wiedzę w ocenianiu SS'ów jak i oglądaniu demek. Umiem rozróżnić cheat od skilla. Staram się być aktywnym na forum, jak i udzielać się w tematach, gdzie mogę coś pomóc. Aktualnie też brakuje osób na tej randze. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Staram się poświęcać około 3 godziny dziennie na przeglądanie forum, oczywiście są to różne pory dnia. Parę słów o sobie: Mam na imię Adrian, mieszkam w dość dużej wsi w województwie Wadowickim. Moimi zainteresowaniami są gry typu CS, MTA oraz służby mundurowe. Między innymi policja i straż pożarna. Sam należę do pobliskiej MDP. Będziesz oglądać demka?: Oczywiście, że tak :). Miejsce na 5 reklam Sieci: Tyle wystarczy? Link to comment
Marves Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Nie, - Staż - Aktywność - Mało się udzielasz - Reklamy z podań, odpracowywanych ostrzeżeń, czy np. zmiany nicku się nie liczą Link to comment
Guest Kamilek Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Podanie odrzucam dopiero co zlozyles na admina dd2 zloz za 7 dni Link to comment
Recommended Posts