Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dziś zadajemy pytania do @Delcia;DD jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co byś chciała zmienić w swoim życiu / w swojej osobie? [P] Czego żałujesz? [P] Jakie masz wady a jakie zalety (wymień po 5)? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? {P] Co cenisz sobie u drugiej osoby? [P] Kogo najbardziej lubisz z forum i za co? [P] Czego się boisz / obawiasz? [P] Czego byś nigdy nie zrobiła? [P] Jaki miałaś największy przypał? [P] Co lubisz robic aa czego nie lubisz robic i trzeba Cię do tego zmuszać? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 [P] Jak tam małżonko? [P] Ile my już jesteśmy w związku małżeńskim? [P] Co tam u Felka? [P] Kochasz mnie? [P] Czemu mnie wyzywasz jak Cie z kosy bije ;( Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 [P] Lubisz jeść ziemniaki? [P] Ile grasz w csa? [P] Dasz setty do hpp? [P] Jak trafiłaś na sieć? 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Dusia [P] Co byś chciała zmienić w swoim życiu / w swojej osobie? [O] Chciałabym się mniej denerwować. [P] Czego żałujesz? [O] Żałuję tego, że już parę lat temu zrezygnowałam ze swojej pasji. [P] Jakie masz wady a jakie zalety (wymień po 5)? [O] Po 5 nie wymienię, ale jeśli chodzi o wady to m.in. to, że jestem drażliwa, niecierpliwa i podobno marudna. Natomiast jeśli chodzi o zalety to jestem przyjazna dla innych, szczera i miła do czasu. [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Moim zdaniem w życiu najważniejsze jest zdrowie, rodzina i pasja. {P] Co cenisz sobie u drugiej osoby? [O] U innej osoby cenię przede wszystkim szczerość. [P] Kogo najbardziej lubisz z forum i za co? [O] Jest tu baardzo dużo osób które uwielbiam, jednak najbardziej @Smuszinio i @pecik here;>, znam ich tu najdłużej i zawsze można na nich liczyć. [P] Czego się boisz / obawiasz? [O] Boję się wszelkiego robactwa, szczególnie tego latającego. [P] Czego byś nigdy nie zrobiła? [O] Nie ma chyba takiej rzeczy, wszystkiego w życiu trzeba spróbować (no prawie). [P] Jaki miałaś największy przypał? [O] Coś tam było, ale nie pamiętam. [P] Co lubisz robic aa czego nie lubisz robic i trzeba Cię do tego zmuszać? [O] Lubię uprawiać sport, nienawidzę zajmować się dziećmi. @Meluś [P] No Hejj, jak się podoba nominacja ? [O] Rozdrażniłeś lwa, a lew to ja. [P] Czemu Delcia? [O] Ktoś tu kiedyś tak na mnie powiedział i tak się przyjęło. [P] Kiedy mi ten obiadek przyniesiesz? [O] Musiałabym się zastanowić, czy sobie zasłużyłeś. [P] Dalej wszystko na "NIE" ? [O] Nie. @pecik here;> [P] Jak tam małżonko? [O] Wszystko w porząsiu. [P] Ile my już jesteśmy w związku małżeńskim? [O] 5 lat, zapomniałeś? [P] Co tam u Felka? [O] Super świetnie, śpi sobie. [P] Kochasz mnie? [O] Tylko czasem. [P] Czemu mnie wyzywasz jak Cie z kosy bije ;( [O] Bo z kosy to tak niefajnie. @(=|ASTER|=) [P] Lubisz jeść ziemniaki? [O] Jasne że tak, czasem jak mama nie patrzy to nawet na surowo wcinam. [P] Ile grasz w csa? [O] Gram od grudnia 2018 r. [P] Dasz setty do hpp? [O] Przecież mam od Ciebie. [P] Jak trafiłaś na sieć? [O] Chciałam sobie pograć na serwerku ale coś nie działało, więc założyłam konto na forum, żeby zapytać @Smuszinio czy serwer wywaliło czy to tylko u mnie, i tak jakoś zostałam. EDIT: upsi, trochę się poprzesuwało XDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bandituwer1337 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 [P] Co chciałabyś robić w życiu ? [P] Czemu jesteś dla mnie nie miła kappa ? [P] Kiedy zagramy w lolka majne supporcie XD ? [P] Ulubiony kolor ? [P] Ulubione danie ? [P] Pizza czy kebab ? [P] Jakiego koloru masz teraz skarpetki ? [P] Dlaczego CS ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Z racji iż @Meluś, nie znał odpowiedzi zadam te pytania tobie [P] Kto napisał powieść Henryka Sienkiewicza pt "W pustyni i w puszczy" [P] Dlaczego na kaczkę mówimy kogut, a na kogutka kaczka? [P] Dlaczego, woda jest mokra, a piasek suchy? 2 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 [P] Ile ważysz?@Delcia;DD byś odpowiedziała a nie w chuja lecisz ;z Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 [P] Jak tam brzusio, będziesz żyć? [P] Jak bardzo mnie lubisz w skali do 10? [P] Nie mam już pomysłu na pytanie, więc ostatnie: Też uważasz, że @Tysia :* jest małym lamuskiem? 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @makelele.^1337 [P] Co chciałabyś robić w życiu ? [O] Jeszcze nie do końca wiem. [P] Czemu jesteś dla mnie nie miła kappa ? [O] Przecież jestem, nie histeryzuj! [P] Kiedy zagramy w lolka majne supporcie XD ? [O] Dzisiaj!! [P] Ulubiony kolor ? [O] Każdy. [P] Ulubione danie ? [O]. Makarony. [P] Pizza czy kebab ? [O] Kebab. [P] Jakiego koloru masz teraz skarpetki ? [O] Różowiutkie. XDD [P] Dlaczego CS ? [O] Grałam kiedyś z kolegą 1vs1 bo nam się nudziło, i tak mi jakoś zostało. @Hitarii [P] Kto napisał powieść Henryka Sienkiewicza pt "W pustyni i w puszczy" [O] Nie jestem pewna, ale chyba Henryk Sienkiewicz. [P] Dlaczego na kaczkę mówimy kogut, a na kogutka kaczka? [O] Ponieważ kogut to kacza a kaczka to kogut. [P] Dlaczego, woda jest mokra, a piasek suchy? [O] Piasek też może być mokry, ale woda nie może być sucha. @. albo , nie wiem jak tu go oznaczyć XDDD [P] Ile ważysz? [O] Tyle ile razy usunąłeś mnie ze steama, a tak serio, to nie interere bo kici kici. @BMW E60 M5 [P] Jak tam brzusio, będziesz żyć? [O] Badania trwają. [P] Jak bardzo mnie lubisz w skali do 10? [O] 10!!!! [P] Nie mam już pomysłu na pytanie, więc ostatnie: Też uważasz, że @Tysia :* jest małym lamuskiem? [O] Ależ skąd, solidarność jajników, więc trzymamy razem! Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Hej Jak ci minęły wakacje? Cieszysz się, że wracasz do szkoły? Jak przeważnie wygląda Twój dzień? Jesteś typem domownika czy raczej więcej Cię nie ma w domu? O czym był twój ostatni sen? Czy jest na sieci osoba którą byś chciała poznać w życiu realnym i kto to jest? Byłaś gdzieś na wakacjach, gdzie? Złamałaś kiedyś prawo? Co lubisz na sieci a co Ci w niej nie pasuje/przeszkadza? Gdybyś mogła wybrać dowolne miejsce na świecie do którego mogłabyś polecieć z nieograniczoną ilością pieniędzy i jedną bliską osobą to co to by było za miejsce i kim byłaby ta osoba? Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @~Andziaa. Jak ci minęły wakacje? Cieszysz się, że wracasz do szkoły? [O] Minęły mi baardzo w porządku, świetnie wspominam wyjazd Co do powrotu do szkółki to z jednej strony się cieszę, a z drugiej mam ochotę powybijać tam każdego. Jak przeważnie wygląda Twój dzień? [O] Wszystko zależy od tego czy jest dzień szkolny, weekend, czy dłuższe wolne. Jesteś typem domownika czy raczej więcej Cię nie ma w domu? [O] Tu również zależy od nastroju, pogody i innych takich. Czasem lubię sobie posiedzieć w domku i popykać w gierki, a czasem wyjść i wrócić nie wiadomo kiedy. Czy jest na sieci osoba którą byś chciała poznać w życiu realnym i kto to jest? [O] Zazwyczaj chciałabym poznać każdą osóbkę, z którą złapałam lepszy kontakt więc jest tu takich kilka, ale między innymi @Smuszinio i z @Zuza już bliziutko!! Byłaś gdzieś na wakacjach, gdzie? [O] Byłam w Albanii, na dwa dni w Chorwacji i na jeden dzień w Serbii. Złamałaś kiedyś prawo? [O] Być może kiedyś coś tam się zdarzyło, ale kto to tam wie. Co lubisz na sieci a co Ci w niej nie pasuje/przeszkadza? [O] Nie mam jakiś wygórowanych wymagań co do sieci, pasuje mi tu wszystko co jest. Gdybyś mogła wybrać dowolne miejsce na świecie do którego mogłabyś polecieć z nieograniczoną ilością pieniędzy i jedną bliską osobą to co to by było za miejsce i kim byłaby ta osoba? [O] Zdecydowanie Wielki Kanion w USA z przyjaciółką Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pr3zerwatywka Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 [P] Jak sie rano wstało? [P] Jak w szkole? [P] Boli łokieć? [P] Dlaczego grasz na cheatach ktore dal Ci @pecik here;> [P] Jak tam prawko? XD Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 @Pr3zerwatywka [P] Jak sie rano wstało? [O] Wyśmienicie. [P] Jak w szkole? [O] Nie chce mi się, zaczyna się ostra jazdaaaaaa. [P] Boli łokieć? [O] Po czym? [P] Dlaczego grasz na cheatach ktore dal Ci @pecik here;> [O] Jakoś się trzeba w życiu ustawić. [P] Jak tam prawko? XD [O] K0zak, właśnie wróciłam. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi