Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Q&A Delcia;DD #60

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

izaf7uW.png

Dziś zadajemy pytania do @Delcia;DD

jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> 

[P] Co byś chciała zmienić w swoim życiu / w swojej osobie?

[P] Czego żałujesz?

[P] Jakie masz wady a jakie zalety (wymień po 5)?

[P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w  życiu?

{P] Co cenisz sobie u drugiej osoby?

[P] Kogo najbardziej lubisz z forum i za co?

[P] Czego się boisz / obawiasz?

[P] Czego byś nigdy nie zrobiła?

[P] Jaki miałaś największy przypał? 

[P] Co lubisz robic  aa czego nie lubisz robic i trzeba Cię do tego zmuszać? 

heh1111.png

• Użytkownik∙

[P] Jak tam małżonko?
[P] Ile my już jesteśmy w związku małżeńskim?
[P] Co tam u Felka?
[P] Kochasz mnie?
[P] Czemu mnie wyzywasz jak Cie z kosy bije ;( 

• Użytkownik

[P] Lubisz jeść ziemniaki?

[P] Ile grasz w csa?

[P] Dasz setty do hpp?

[P] Jak trafiłaś na sieć?

• Super 1

@Dusia

[P] Co byś chciała zmienić w swoim życiu / w swojej osobie?

[O] Chciałabym się mniej denerwować. :beka: 

[P] Czego żałujesz?

[O] Żałuję tego, że już parę lat temu zrezygnowałam ze swojej pasji.

[P] Jakie masz wady a jakie zalety (wymień po 5)?

[O] Po 5 nie wymienię, ale jeśli chodzi o wady to m.in. to, że jestem drażliwa, 

niecierpliwa i podobno marudna. Natomiast jeśli chodzi o zalety to  jestem przyjazna dla innych, szczera i miła do czasu. xD 

[P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w  życiu?

[O] Moim zdaniem w życiu najważniejsze jest zdrowie, rodzina i pasja.

{P] Co cenisz sobie u drugiej osoby?

[O] U innej osoby cenię przede wszystkim szczerość. 

[P] Kogo najbardziej lubisz z forum i za co?

[O] Jest tu baardzo dużo osób które uwielbiam, jednak najbardziej @Smuszinio i @pecik here;>

znam ich tu najdłużej i zawsze można na nich liczyć. :PepeLove:

[P] Czego się boisz / obawiasz?

[O] Boję się wszelkiego robactwa, szczególnie tego latającego. xD 

[P] Czego byś nigdy nie zrobiła?

[O] Nie ma chyba takiej rzeczy, wszystkiego w życiu trzeba spróbować (no prawie).

[P] Jaki miałaś największy przypał? 

[O] Coś tam było, ale nie pamiętam. :beka: 

[P] Co lubisz robic  aa czego nie lubisz robic i trzeba Cię do tego zmuszać? 

[O] Lubię uprawiać sport, nienawidzę zajmować się dziećmi. 

@Meluś 

[P] No Hejj, jak się podoba nominacja ^^?

[O] Rozdrażniłeś lwa, a lew to ja. :beka: 

[P] Czemu Delcia?

[O] Ktoś tu kiedyś tak na mnie powiedział i tak się przyjęło. 

[P] Kiedy mi ten obiadek przyniesiesz?

[O] Musiałabym się zastanowić, czy sobie zasłużyłeś. :P 

[P] Dalej wszystko na "NIE" xD ?

[O] Nie. xD 

@pecik here;>

[P] Jak tam małżonko?

[O] Wszystko w porząsiu. 
                                                                                               [P] Ile my już jesteśmy w związku małżeńskim?                                                                                                                                                                                                       [O] 5 lat, zapomniałeś?
                                                                                               [P] Co tam u Felka?                                                                                                                                                                                                                                                           [O] Super świetnie, śpi sobie.
                                                                                               [P] Kochasz mnie?                                                                                                                                                                                                                                                             [O] Tylko czasem. LUL
                                                                                               [P] Czemu mnie wyzywasz jak Cie z kosy bije ;(                                                                                                                                                                                                         [O] Bo z kosy to tak niefajnie.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                @(=|ASTER|=)                                                                                                                                                                                  

[P] Lubisz jeść ziemniaki?                                                                                                                                                                                                    [O] Jasne że tak, czasem jak mama nie patrzy to nawet na surowo wcinam. :beka: 

[P] Ile grasz w csa?                                                                                                                                                                                                                                                        [O] Gram od grudnia 2018 r. 

[P] Dasz setty do hpp?                                                                                                                                                                                                                                                [O] Przecież mam od Ciebie. PogChamp

[P] Jak trafiłaś na sieć?                                                                                                                                                                                                             [O] Chciałam sobie pograć na serwerku ale coś nie działało, więc założyłam konto na forum,                                                                                                                        żeby zapytać @Smuszinio czy serwer wywaliło czy to tylko u mnie, i tak jakoś zostałam. :beka:                                                                                                                                                                      :PepeLove:                        EDIT: upsi, trochę się poprzesuwało XDDDDDDDDDD

•            
  • Użytkownik

[P] Co chciałabyś robić w życiu ?

[P] Czemu jesteś dla mnie nie miła kappa ?

[P] Kiedy zagramy w lolka majne supporcie XD ?

[P] Ulubiony kolor ?

[P] Ulubione danie ?

[P] Pizza czy kebab ?

[P] Jakiego koloru masz teraz skarpetki ?

[P] Dlaczego CS ?

• Użytkownik

Z racji iż @Meluś, nie znał odpowiedzi zadam te pytania tobie 

[P] Kto napisał powieść Henryka Sienkiewicza pt "W pustyni i w puszczy"

[P] Dlaczego na kaczkę mówimy kogut, a na kogutka kaczka?

[P] Dlaczego, woda jest mokra, a piasek suchy?

• Ha ha 2

k5yrzaH.png

JU7AcyU.png

• Użytkownik

[P] Jak tam brzusio, będziesz żyć? :D

[P] Jak bardzo mnie lubisz w skali do 10? :x

[P] Nie mam już pomysłu na pytanie, więc ostatnie: Też uważasz, że @Tysia :* jest małym lamuskiem?

• Super 1

Never go faster than Your guardian angel can go

11393231_1438956809757167_6334192503333200231_n.jpg.dd0bee06f8b9e634ce575d8f96af62b9.jpg

@makelele.^1337

[P] Co chciałabyś robić w życiu ?

[O] Jeszcze nie do końca wiem. xD 

[P] Czemu jesteś dla mnie nie miła kappa ?

[O] Przecież jestem, nie histeryzuj!

[P] Kiedy zagramy w lolka majne supporcie XD ?

[O] Dzisiaj!!

[P] Ulubiony kolor ?

[O] Każdy. 

[P] Ulubione danie ?

[O]. Makarony. :beka: 

[P] Pizza czy kebab ?

[O] Kebab.

[P] Jakiego koloru masz teraz skarpetki ?

[O] Różowiutkie. XDD

[P] Dlaczego CS ?

[O] Grałam kiedyś z kolegą 1vs1 bo nam się nudziło, i tak mi jakoś zostało. xD 

@Hitarii

[P] Kto napisał powieść Henryka Sienkiewicza pt "W pustyni i w puszczy"

[O] Nie jestem pewna, ale chyba Henryk Sienkiewicz.

[P] Dlaczego na kaczkę mówimy kogut, a na kogutka kaczka?

[O] Ponieważ kogut to kacza a kaczka to kogut.

[P] Dlaczego, woda jest mokra, a piasek suchy?

[O] Piasek też może być mokry, ale woda nie może być sucha. LUL

@. albo , nie wiem jak tu go oznaczyć XDDD

[P] Ile ważysz?

[O] Tyle ile razy usunąłeś mnie ze steama, a tak serio, to nie interere bo kici kici. :sexgoat:

@BMW E60 M5 

[P] Jak tam brzusio, będziesz żyć? :D

[O] Badania trwają. xD 

[P] Jak bardzo mnie lubisz w skali do 10? :x

[O] 10!!!!

[P] Nie mam już pomysłu na pytanie, więc ostatnie: Też uważasz, że @Tysia :* jest małym lamuskiem?

[O] Ależ skąd, solidarność jajników, więc trzymamy razem! :beka: 

:PepeLove:

•  
  • Premium
Premium

Hej :D 

Jak ci minęły wakacje?  Cieszysz się, że wracasz do szkoły? 

Jak przeważnie wygląda Twój dzień?

Jesteś typem domownika czy raczej więcej Cię nie ma w domu? 

O czym był twój ostatni sen?

Czy jest na sieci osoba którą byś chciała poznać w życiu realnym i kto to jest? 

Byłaś gdzieś na wakacjach, gdzie? 

Złamałaś kiedyś prawo? 

Co lubisz na sieci a co Ci w niej nie pasuje/przeszkadza? 

Gdybyś mogła wybrać dowolne miejsce na świecie do którego mogłabyś polecieć z nieograniczoną ilością pieniędzy i jedną bliską osobą to co to by było za miejsce i kim byłaby ta osoba? 

@~Andziaa.

Jak ci minęły wakacje?  Cieszysz się, że wracasz do szkoły? 

[O] Minęły mi baardzo w porządku, świetnie wspominam wyjazd :D Co do powrotu do szkółki to z jednej strony się cieszę, a z drugiej mam ochotę powybijać tam każdego. :beka: 

Jak przeważnie wygląda Twój dzień?

[O] Wszystko zależy od tego czy jest dzień szkolny, weekend, czy dłuższe wolne. 

Jesteś typem domownika czy raczej więcej Cię nie ma w domu? 

[O] Tu również zależy od nastroju, pogody i innych takich. Czasem lubię sobie posiedzieć w domku i popykać w gierki, a czasem wyjść i wrócić nie wiadomo kiedy. :P 

Czy jest na sieci osoba którą byś chciała poznać w życiu realnym i kto to jest?

[O] Zazwyczaj chciałabym poznać każdą osóbkę, z którą złapałam lepszy kontakt więc jest tu takich kilka, ale między innymi @Smuszinio i z @Zuza już bliziutko!! xD 

Byłaś gdzieś na wakacjach, gdzie? 

[O] Byłam w Albanii, na dwa dni w Chorwacji i na jeden dzień w Serbii. 

Złamałaś kiedyś prawo? 

[O] Być może kiedyś coś tam się zdarzyło, ale kto to tam wie. LUL

Co lubisz na sieci a co Ci w niej nie pasuje/przeszkadza? 

[O] Nie mam jakiś wygórowanych wymagań co do sieci, pasuje mi tu wszystko co jest. ^^

Gdybyś mogła wybrać dowolne miejsce na świecie do którego mogłabyś polecieć z nieograniczoną ilością pieniędzy i jedną bliską osobą to co to by było za miejsce i kim byłaby ta osoba? 

[O] Zdecydowanie Wielki Kanion w USA z przyjaciółką :D 

:PepeLove::PepeLove::PepeLove:

• Użytkownik

[P] Jak sie rano wstało?

[P] Jak w szkole? 

[P] Boli łokieć? 

[P] Dlaczego grasz na cheatach ktore dal Ci @pecik here;>

[P] Jak tam prawko? XD

@Pr3zerwatywka

[P] Jak sie rano wstało?

[O] Wyśmienicie.

[P] Jak w szkole? 

[O] Nie chce mi się, zaczyna się ostra jazdaaaaaa.

[P] Boli łokieć? 

[O] Po czym? :o 

[P] Dlaczego grasz na cheatach ktore dal Ci @pecik here;>

[O] Jakoś się trzeba w życiu ustawić.

[P] Jak tam prawko? XD

[O] K0zak, właśnie wróciłam.

• Junior Admin
Junior Admin

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]