Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zbugowana kamizelka

czeno

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, poruszam sprawę nie działającej kamizelki z vipa dla steam, nie ma opcji, że ona działa, ponieważ raczej nie jest normalnym aby dostawać 42 z ak47 w klatę, pozdrawiam.

• Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

No to Ci w skrócie wytłumaczę, grając samą "kamizelką" bez hełmu obrażenia wynoszą od 34 do 43.
Natomiast, jeśli kupisz hełm, dostaniesz od 24 do 29.
Pozdrawiam ;) 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Kupuj co runde  hełm i będzie git :D

• Super 1
  • Użytkownik

Wyucz się nawyku kupywania hełmu w pierwszej kolejności nawet kosztem tego ze nie kupisz broni xD broń zawsze znajdziesz, kamizelki już nie. Wole już wydac na kamizelke i hełm i biegać z samym deaglem niż brac AK bez hełmu i mieć odskakujący celownik jak ktoś mnie trafia xD .

Jeszcze jeden tip dla was: nie kupujcie kamizelki&helm od razu na początku rundy tylko poczekajcie z 2 sekundy, ponieważ vipowska kamizelka pojawia się wlasnie jakos 1-2sekundy po tym jak zacznie się runda wiec jak poczekacie az wam się pojawi wydacie tylko 350zl na helm zamiast 1000zl za wszystko

Edytowane przez V3lir
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
1 godzinę temu, V3lir napisał:

Wyucz się nawyku kupywania hełmu w pierwszej kolejności nawet kosztem tego ze nie kupisz broni xD broń zawsze znajdziesz, kamizelki już nie. Wole już wydac na kamizelke i hełm i biegać z samym deaglem niż brac AK bez hełmu i mieć odskakujący celownik jak ktoś mnie trafia xD .

Jeszcze jeden tip dla was: nie kupujcie kamizelki&helm od razu na początku rundy tylko poczekajcie z 2 sekundy, ponieważ vipowska kamizelka pojawia się wlasnie jakos 1-2sekundy po tym jak zacznie się runda wiec jak poczekacie az wam się pojawi wydacie tylko 350zl na helm zamiast 1000zl za wszystko

Chłopie ja wszystko wiem, ale logicznie otrzymując kamizelkę bez hełmu powinienem otrzymywać zmniejszone obrażenia w ciało, bo po coś jest ta kamizelka, troszkę bezsensu jest kupowanie hełmu aby otrzymywać mniejsze obrażenia w ciało, powinno być to naprawione bo po zakupie kamizelki obrażenia powinny być zmniejszone.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]