Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dziś zadajemy pytania do @(=|ASTER|=) jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Jakie masz marzenia? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Kogo najbardziej lubisz z forum i za co? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [P] Jaką jesteś osoba twoim zdaniem? (wymień 5 wad i 5 zalet) [P] Czego nie lub co ciężko Ci zaakceptować znosisz w życiu co dziennym? [P] Co myślisz o Forum? [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [P] Największy przypał? [P] Jesteś szczera osoba czy raczej wolisz skłamać dla swojej korzyści? 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 [P] Jak się nazywasz? [P] Jak tutaj trafiłes? [P] Jakiej muzyczki słuchasz,oraz jaki jest twój ulubiony wykonawca. [P] Czemu akurat taki nick,i skąd się wziął? [P] Jak ci idzie w szkole,chyba że pracujesz? [P] Jesteś bardziej dresem, czy ziomkiem który popyla w Joggerach ? [P] Masz kobitkę? [P] Pykasz w jakieś inne giereczki oprócz c'sa? [P] Masz jakieś hobby ? [P] Możesz napisać,z kim masz bardzo dobry kontakt i z kim Ci się najlepiej rozmawia? Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 @Dusia [P] Jakie masz marzenia? [O] Zostać milionerem. [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Szczęście, miłość, zdrowie. [P] Kogo najbardziej lubisz z forum i za co? [O] Najbardziej lubię @V3lir, @`Patrykoson., @makelele.^1337, @Delcia;DD, @pecik here;>, @Karolinka `, @2020020000220, @smajli´'^, @demolka, @^Grzesiu;DDD. Za charakter, szczerość itp. [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Moim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka jest charakter. [P] Jaką jesteś osoba twoim zdaniem? (wymień 5 wad i 5 zalet) [O] Zalety: miły, pomocny, uczynny, koleżeński, punktualny Wady: denerwuje graczy na ffa, robię sgsy, leniwy, czasami wyzywam nsy x d, trochę marudny [P] Czego nie lub co ciężko Ci zaakceptować znosisz w życiu co dziennym? [O] Nie lubię tego, że mam mało czasu na csa. [P] Co myślisz o Forum? [O] Najlepsze forum na świecie [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] Jeszcze nie skończyłem, obecnie chodzę do technikum. Nigdy żadnej wymarzonej nie miałem. Postanowiłem w gimnazjum, że pójdę do technikum i poszedłem. ;xx [P] Największy przypał? [O] Nie wiem, dużo tego było x d [P] Jesteś szczera osoba czy raczej wolisz skłamać dla swojej korzyści? [O] Staram się być szczerą osobą, ale wszystko zależy od sytuacji.;P 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 @Eryk [P] Jak się nazywasz? [O] Maciek [P] Jak tutaj trafiłes? [O] Trafiłem tak jak na każdą sieć, dostałem bana, więc musiałem zarejestrować się na forum. ;d [P] Jakiej muzyczki słuchasz,oraz jaki jest twój ulubiony wykonawca. [O] Słucham rapu/trapu. Ulubiony wykonowca Bedoes, a z zagranicy Lil Pump. ;P [P] Czemu akurat taki nick,i skąd się wziął? [O] Kiedyś wymyślałem nick, potem okazało się, że mam telefon stacjonarny firmy Aster i jakoś mi się spodobał ;D [P] Jak ci idzie w szkole,chyba że pracujesz? W szkole idzie nawet dobrze. [P] Jesteś bardziej dresem, czy ziomkiem który popyla w Joggerach ? [O] Różnie. Raz w dresach, raz w joggerach lub jeansach. [P] Masz kobitkę? [O] Tak, pozdrawiam serdecznie moją Sandrę [P] Pykasz w jakieś inne giereczki oprócz c'sa? [O] Tak, zależy od dnia ;P [P] Masz jakieś hobby ? [O] Informatyka i motoryzacja. [P] Możesz napisać,z kim masz bardzo dobry kontakt i z kim Ci się najlepiej rozmawia? [O] @V3lir, @`Patrykoson., @makelele.^1337, @Delcia;DD, @pecik here;>, @Karolinka `, @2020020000220, @smajli´'^, @demolka, @^Grzesiu;DDD. 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 [P] Jak wygląda twój codzienny dzień, nie licząc szkoły? [P] Dlaczego tak bardzo lubisz denerwować graczy na ffa? [P] Jakiego zachowania nie lubisz u innych osób i u siebie? [P] Zainteresowania, jakie posiadasz oprócz gry w kanterka? [P] Też chciałbyś, aby wakacje były dłuższe? [P] Chciałbyś cofnąć czas i zmienić coś w swoim życiu? [P] Jak już tak każdy pyta o szkołę, w jaką średnią celujesz na semestr i koniec roku szkolnego? XD [P] Czy kiedy kol wiek miałeś marzenia zostania pro playerem? [P] Co chciałbyś zmienić w sobie? [P] Ulubione procenty? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 [P] Na czym chciałbyś zarobić pierwszy milion? [P] Jakiej muzyki słuchasz? Kogo cenisz, a kim gardzisz? [P] Bez zastanawia pójdziesz w ogień za...? [P] Masz w pokoju pluszaka z dzieciństwa, którego trzymasz z sentymentu? [P] Kim chciałeś być będąc dzieckiem? [P] Jaki wiek według Ciebie jest najlepszy by się oświadczyć/wziąć ślub? 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 5 Września 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 no heej 1. Grałeś kiedyś na privie metin2 pod nickiem Aster a twoją metinową dziewczyną była laska o nicku Łobuziara? 2. Jak przeważnie wygląda Twój dzień? 3. Opisz swój ostatni sen. 4. Spotkałeś się z kimś z sieci w życiu realnym albo masz zamiar? z kim? 5. Masz więcej kolegów czy koleżanek? 6. Byleś gdzieś na wakacjach? Gdzie? 7. Jakie było twoje największe marzenie gdy byłeś dzieckiem a jakie jest nim obecnie? To tyle, baaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 5 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 @^Grzesiu;DDD [P] Jak wygląda twój codzienny dzień, nie licząc szkoły? [O] Wracam o 17, jem obiad, robię lekcje, uczę się, piszę z dziewczynami, słucham muzyki, idę spać. [P] Dlaczego tak bardzo lubisz denerwować graczy na ffa? [O] Jakoś tak wyszło x d [P] Jakiego zachowania nie lubisz u innychosób i u siebie? [O] Nie lubie jak ktoś jest arogancki ;v [P] Zainteresowania, jakie posiadasz oprócz gry w kanterka? [O] Informatyka i motoryzacja [P] Też chciałbyś, aby wakacje były dłuższe? [O] Tak [P] Chciałbyś cofnąć czas i zmienić coś w swoim życiu? [O] Raczej nie ;v [P] Jak już tak każdy pyta o szkołę, w jaką średnią celujesz na semestr i koniec roku szkolnego? XD [O] Zawsze koło 4 jest x d [P] Czy kiedy kol wiek miałeś marzenia zostania pro playerem? [O] Miałem, za czasów gry w cs go, lecz przez ruskich przestałem grać ;v [P] Co chciałbyś zmienić w sobie? [O] Chyba nic ;D [P] Ulubione procenty? [O] Wódka z @Karolinka ` @fr0zen [P] Na czym chciałbyś zarobić pierwszy milion? [O] Nie mam pojęcia x d [P] Jakiej muzyki słuchasz? Kogo cenisz, a kim gardzisz? [O] Słucham rapu/trapu, wielu raperów cenie, a tych co nie lubie, nie słucham ;v [P] Bez zastanawia pójdziesz w ogień za...? [O] Rodziną i dziewczyną ;D [P] Masz w pokoju pluszaka z dzieciństwa, którego trzymasz z sentymentu? [O] Tak, nawet kilka. [P] Kim chciałeś być będąc dzieckiem? [O] Zawodowym grajkiem csa ;DD [P] Jaki wiek według Ciebie jest najlepszy by się oświadczyć/wziąć ślub? [O] 24-27 lat @~Andziaa. 1. Grałeś kiedyś na privie metin2 pod nickiem Aster a twoją metinową dziewczyną była laska o nicku Łobuziara? [O] Nope x d 2. Jak przeważnie wygląda Twój dzień? [O] Wracam o 17, jem obiad, robię lekcje, uczę się, piszę z dziewczynami, słucham muzyki, idę spać. 3. Opisz swój ostatni sen. [O] Dawno to było, nie pamiętam ;/ 4. Spotkałeś się z kimś z sieci w życiu realnymalbo masz zamiar? z kim? [O] Już kilka razy się spotkałem. Planuje spotkać się z @makelele.^1337, @2020020000220, @Karolinka ` i na wódkę z @V3lir x d 5. Masz więcej kolegów czy koleżanek? [O] Koleżanek, bardzo dużo, nie wyrabiam odpisywać xd 6. Byleś gdzieś na wakacjach? Gdzie? [O] W Poznaniu, oraz na domkach nad jeziorem ;D 7. Jakie było twoje największe marzenie gdy byłeś dzieckiem a jakie jest nim obecnie? [O] Kiedyś chciałem być profesjonalnym grajkiem, teraz milionerem xd 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Eh.. nadal mi nikt nie odpowiedział [P] dlaczego słoń to kaczka a kaczka to słoń Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @Hitarii [P] dlaczego słoń to kaczka a kaczka to słoń [O] xDD trudne pytanie, idk No następnego Q&A nominuję @V3lir. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi