Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się Właściciel sieci @Meluś Zapytałam kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Co do jego osoby mogę powiedzieć, że jest bardzo w porządku. Ogarnięty i profesjonalny człowiek, który wie czego chce. Jako właściciel swoje obowiązki spełnia dobrze, nie powiem, że bardzo dobrze, bo jeszcze mu leń w dupe wejdzie i nic nie będzie robił. Podsumowując bardzo pozytywna osoba. Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Wydaje się w porządku osobą miłą oraz ogarniętą. Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Meeeeluś spoko mordeczka, zajebista osóbka, można się pośmiać Jest zajebiście ogarnięty, pomoże każdemu Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Spoko osoba nie powiem, że nie. Jest aktywny i pomocny. Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Osoba godna zaufania i właściwą osobą na tym stanowisku oraz spełnia bardzo dobrze swoje obowiązki jako Właściciel forum. Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Jest w porządku, normalny, da się pogadać, pośmiać. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Meluś to spoko gościu. Zawsze stara się mieć wszystko ogarnięte. Czasami się wkurza. Brakuję mu czasem takiego konkretnego podjęcia decyzji. Jest bardzo pogodny, pomocny i nigdy nie odmawia pomocy. Stara się pomóc. Anonim Użytkownika nr. 8: ---> No to zaczynając widzę, że Meluś nic nie psuje i to jest najważniejsze. Wszystko jest w porządku, nie znam zadań właścicieli, ale widać, że dobrze spełnia funkcję właściciela. Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Z tego, co zauważyłam to bardzo miła i pomocna osoba. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Meluś jest naprawdę w porządku, tyle razy mi pomógł, powiedział co i jak, jak miałem problem, da się z nim dogadać no i szacun, że ogarnia wszystko naprawdę wszystko po prostu kozak. Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Długo na forum nie jestem, ale wydaje się na spoko właściciela. Zawsze jest chętny do pomocy oraz można z nim normalnie porozmawiać, oraz pośmiać. Cieszę się, że jest tutaj taki właściciel, bo jest zaangażowany w swoją pracę i ją dobrze robi. Byłem na wielu sieciach i on wydaje się na najlepszego oczywiście wraz z @Trivor. Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Nie znam tego Pana w ogóle, ale po ilości powiadomień mogę z pewnością stwierdzić, że jest bardzo pracowity i bardzo dobrze wypełnia swoje „czerwone” obowiązki. Nigdy nie miałam możliwości z nim rozmawiać, ale wydaje się być sympatyczną osobą z poczuciem humoru. Pozdrawiam! Anonim Użytkownika nr. 13: ---> spoko ok on. Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Meluś pisze to z imprezy więc wyjebane mam, bo anonim ?? Jesteś największą pałą na forum, ale przydatną, zawsze mogę na Ciebie liczyć cipo, yolo ? Ssij pałę ? Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Koks właściciel sieci i spox się z nim rozmawia. Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Nie znam go za dobrze, ale wierzę, że to właściwa osoba na swoim stanowisku . Anonim Użytkownika nr. 17: ---> Nie poznałem jeszcze dobrze Meluśa, ale z obserwacji mogę wywnioskować, że jest konsekwentną (co widać np. jak wziął się za Adminów DD2 #2), pomocną i zaufaną osobą. Rzetelnie wypełnia swoje obowiązki swojej głównej rangi i według mnie jest to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Anonim Użytkownika nr. 18: ---> Spoko gościu, na pewno pomocny i zabawny. ;d Anonim Użytkownika nr. 19: ---> Meluś cweluś to przesympatyczna osóbka, lubi sobie pośmieszkować i można z nim porozmawiać na dosłownie każdy temat! Anonim Użytkownika nr. 20: ---> @MeluśOsoba spokojna pomocna wszystko wytłumaczy na spokojnie lubiana na forum dobrze sobie radzi jako właściciel, gdyby odszedł od nas, to by było bardzo źle dla strefy Skilla, tyle mogę powiedzieć. Anonim Użytkownika nr. 21: ---> Jeśli mam być szczera to Damian jest osobą, której nie da się nie lubić. Na początku naszej znajomości od razu zaimponował mi swoim opanowaniem, nawet w dość irytujących sytuacjach. U mnie jako osoby dość roztrzepanej o to jest trudno. Jest bardzo pomocny, zawsze się stara dokończyć to co zaczął. Pali takie same fajeczki wiec ma u mnie duuuuużego plusa! Chłopak wytrzymuje nawet moje wycie gdy akurat podczas rozmowy zaczynam mu śpiewać. A więc szacun dla niego:) Zawsze chętny do pogadania i pożartowania, tym bardziej, że mamy podobny gust muzyczny. Właściwa osoba na tym stanowisku. Cóż mogę więcej napisać, cieszę się, że to właśnie jego poznałam. Na poprawę humoru https://www.youtube.com/watch?v=Pkh8UtuejGw Anonim Użytkownika nr. 22: ---> A więc tak, wydaje się w porządku, kompetentny, kulturalny, miły, zawsze uśmiechnięty i oczywiście pełen szacuneczek do Pana Melusia. Jeszcze chciałbym z całego serduszka pogratulować awansu! Anonim Użytkownika nr. 23: --->Nie znam Go za dobrze, ale Jest miły, można z nim pogadać, pomocny Anonim Użytkownika nr. 24: ---> Dobry chłopak. Jeśli go o coś poprosisz, zrobi to sumiennie i dobrze, chociaż go za dobrze nie znam, to pewnie z nim wyskoczę na piwo, bo mieszkam dość blisko. Dobry właściciel, na odpowiednim miejscu. Anonim Użytkownika nr. 25: ---> Retard. Anonim Użytkownika nr. 26: --->Spoko osóbka, angażująca się na każdym kroku w życie forum, pomagający na w każdym stopniu, jak i koleżeński. Anonim Użytkownika nr. 27: ---> Myślę, że Meluś jest naprawdę miła, pomocna oraz przede wszystkim pracowita osoba. Gdy poprosisz go o jakaś rzecz, nigdy nie odmówi. Wzór dla innych. Anonim Użytkownika nr. 28: ---> Ogólnie to spoko morda da się z nim pogadać i co fajny ziom ni. Anonim Użytkownika nr. 29: ---> Rozmawiałem kilka razy z tym właścicielem, nie powiem, jest to pracowita osoba, lecz ma swoich ulubieńców, i wiem o tym, troszkę traktuję zwykłych użytkowników inaczej niż swoich kolegów, a wiadomo, jako Właściciel powinien pokazać, że nie jest jedno strony, poza tym, porządku osoba i pomocna. Anonim Użytkownika nr. 30: ---> Pomocny właściwa osoba na właściwym miejscu Anonim Użytkownika nr. 31: ---> Hmm jak już zostałem zmuszony do wypowiedzenia się o Melusiu. To może zacznę od tego, że wydaje się spoko mordeczką, którą warto by było poznać w życiu realnym. Widać, że wkłada dużo serduszka w sieć, jak i jest bardzo pracowitą osóbką, co widać po samej randzę, lecz oprócz tego jest rudym alkoholikiem. X D Ale i tak go pozdrawiam cieplutko z rodzinką. Anonim Użytkownika nr. 32: ---> Moim skromnym zdaniem Meluś świetnie sobie radzi jako właściciel sieci, angażuje się, stara się żeby wszystko było utrzymane na odpowiednim poziomie i ma dobry kontakt z graczami. A poza tym jest miły, można z nim o wszystkim pogadać, nie wywyższa się i jest meeega pomocny! Dobra mordeczka, pozdrawiam Anonim Użytkownika nr. 33: ---> Nie mam z nim jakiś specjalnego kontaktu, ale po tym „przejściowym”, jaki miałam myślę, że jest osobą spokojną, opanowaną i zawsze skłonną do pomocy innym. Jest widać, że przyjacielski i miły. Nie mam mu nic do zarzucenia, buziaki. 3 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Bardzo dobra robota! Plusik! Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Teraz Meluś posprawdza wszystkie wiadomości z konta Dusi, i będzie wiadome kto co pisał Dobra robota,dobre wypowiedzi,i zarazem szczere! Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 4 Września 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dobra robota Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 5 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 13 godzin temu, Meluś napisał: @Dusia Dziękuję za tę serię o mnie Wyszło kozak. Także chciałbym podziękować wszystkim "anonimowym" użytkownikom za wasze opinie na mój temat Taka prawda ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik K4ING FNBR Opublikowano 5 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 a Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 5 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Kox a nie koks lol Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Dobrze! Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 13 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Piknie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi