Użytkownik HaKaI Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Nick: HaKaIImię: ŁukaszWiek: 23Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NieDoświadczenie z amx[1-10]: 6-7Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/HaKaI/145.239.23.161:27110/Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198986986356/Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: TakSprawny mikrofon[Tak/Nie]: TakDlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ dużo siedzę na serwerze , a czasem brak adminów. Myślę , że przyda się kolejny do pomocyKontakt: Forum, jeśli będzie trzeba to i gg będzieZapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 6 Września 2019 przez HaKaI Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 na taak +wiek ++gt +doswiadczenie +steam +amxx +zglasza odpalow ale czemu wgl odjales sobie pare pytan ze wzoru xdd jak bez skladki to jestem na nie,, co za cwaniak Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Na Tak. Tak jak @Dusia wspomniała. Wiek++ Doswiadcze+ Gt Tylko weź cały wzór użyj Oraz jest szybka rekru więc mogłeś tam składać podanie ale ok. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Jestem na Niee!!! Już tłumaczę dlaczego,dlatego że skracasz gale jak jestes w CT i Mnie zabijasz !! Nie no ale tak na Serio to dam Ci TAK!! +Wiek +Doświadczenie +GT ładne Oby tak dalej kolego Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 7 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Niech gracz sie wypowie. Ani razu go nie widziałem zeby grał na steam.! Pozdrawiam.! Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 na tak +wiek +steam +gt +amx ?skladka Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 7 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Na Tak +wiek +gt +składka +znany na serwerze +steam @Boryk Bo on steam teraz dopiero zakupił...! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 7 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nie ogarniasz kilku rzeczy na serwerze, wydaje mi sie że @Wujek eXo będzie wiedział o co mi chodzi No ale mimo wszystko, jestem na tak. + Potrzebna pomoc + Steam +/- doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Jestem na tak. + Wiek. + Doświadczenie. + Steam. + GT. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 7 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 super, wszystko niby masz na + +wiek +gt +steam Ale ten placz o to, że strzele Ci heada albo zabije skanen? Nie wiem, czy będziesz sprawdzał graczy, czy robił kazdemu ssy co wyjdzie na + x d 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Jak zobacze ze screenujesz/banujesz ludzi bez sprawdzenia, bo cie zabijają to flagi zabieram Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi