Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Imię: OlafWiek: 20 latDoświadczenie: Na stanowisku typera nie posiadam żadnego doświadczenia. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chcę spróbować czegoś nowego, aktualnie na forum wpadam głównie po to, żeby zagłosować na serwery i ogólnie przejrzeć co się dzieje, a myślę że skoro ruszyła nowa funkcja to mógłbym się na coś przydać. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Chciałbym zająć się typowanien turniejów i lig e-sportowych, mianowicie meczów CS GO. 2 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 7 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Jestem na tak ? +wiek +chęć pomocy +podanie Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 7 Września 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Jestem na tak: 1. Chęć pomocy. 2. Wiek. 3. Szczerość w podaniu. Pomysł z e-sportem bardzo fajny. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 jestem za okresem probnym -doswiadczenie +checi +Ciekawy temat z tym cs go Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 7 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Tak -doswiadczenie +Wiek +Szczery Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Doświadczenie nie masz,ale wydaje mi się że załapiesz o co 5 wiek chęci pomocy,oraz chęci bycia na danej posadzie. Tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Wojtas10 Opublikowano 7 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Tak Sczerość Wiek Chęci Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi