Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwolanie od UB

Wojtas10

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Wojtas10
Admin banujący: @HaKaI
Serwer: dd2 #1 
Data zdarzenia: 2019-09-08 21:20
Opis sytuacji:  Zrobiłem raz gjs iż trudno mi nad tym zapanować. Jeden jedyny raz nikogo nie zabijając po rundzie. No ale hakai ,że masz 10;5 i nie umiesz zabić to nie musisz banować za jedną sytuację a już dostałem bana to nie mogłeś dać upomnienia? Albo slay? Przepraszam i postaram się nie robić od binduje se ducka i scrolla. Pozdrawiam.
Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):
https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php
Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Przyspieszasz'
[AMXBans] Dlugosc bana: '3 hours'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:440689663'
[AMXBans] Twoje IP: ----------'
[AMXBans] ===============================================

EDIT 1 : Niby tak ,ale już dostałem bana i jak zauważyłeś co raz mniej to robię. A nawet wcale. Raz zrobiłem po rundzie ,jak mówie odbinduje se ducka i scrolla i przestane tak robić. Pozdrawiam.

EDIT 2 : Wiem ,że to denerwuję dlatego staram się to robić co raz mniej. Iż grałem na pewnej sieci 3 lata i tam robiłem to. Bo nie było zakazane. Więc prosiłbym o ub i o danie drugiej szansy na pewno ją wykorzystam ;( 

• Użytkownik

Wojtek zrobiłeś nie wiem czy raz , ale widziałem , że robiłeś gdzie nie raz Ciebie upominałem. To powinno Ci dać do myślenia gdzie wtedy nie ode mnie bana dostałeś. Nie możesz być bezkarny jak tak robisz. Stałem za Tobą i to widziałem temu Ci dałem bana. Niektórych to denerwuje i to bardzo

• Przykro mi 1

Napiszę to tak, @HaKaI cię upominał @Wojtas10 o to, abyś tego nie robił, sam się przyznałeś do tego, starasz się robić to mniej-ale robisz i to się liczy.
Dlatego nie ma taryf ulgowych, z tego, co widziałem w bansie dzisiaj również dostałeś za przyśpieszanie bana na 3 godziny, więc powinno dać ci to do zrozumienia,bo na Hakala miejscu, podwoiłbym ci tego bana razy dwa.

Odbinduj sobie to i żeby nie było znów takich nie porozumień.

W skrócie, zasłużyłeś na tego bana, postawa HaKaLa jest bezstronna,jeżeli masz jakieś zastrzeżenie,napisz kolejne odwołanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]