Użytkownik∙ Wojtas10 Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Nick z CS: Wojtas10 Admin banujący: @HaKaI Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: 2019-09-08 21:20 Opis sytuacji: Zrobiłem raz gjs iż trudno mi nad tym zapanować. Jeden jedyny raz nikogo nie zabijając po rundzie. No ale hakai ,że masz 10;5 i nie umiesz zabić to nie musisz banować za jedną sytuację a już dostałem bana to nie mogłeś dać upomnienia? Albo slay? Przepraszam i postaram się nie robić od binduje se ducka i scrolla. Pozdrawiam. Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.phpWycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Przyspieszasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 hours' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:440689663' [AMXBans] Twoje IP: ----------' [AMXBans] =============================================== EDIT 1 : Niby tak ,ale już dostałem bana i jak zauważyłeś co raz mniej to robię. A nawet wcale. Raz zrobiłem po rundzie ,jak mówie odbinduje se ducka i scrolla i przestane tak robić. Pozdrawiam. EDIT 2 : Wiem ,że to denerwuję dlatego staram się to robić co raz mniej. Iż grałem na pewnej sieci 3 lata i tam robiłem to. Bo nie było zakazane. Więc prosiłbym o ub i o danie drugiej szansy na pewno ją wykorzystam ;( Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wojtek zrobiłeś nie wiem czy raz , ale widziałem , że robiłeś gdzie nie raz Ciebie upominałem. To powinno Ci dać do myślenia gdzie wtedy nie ode mnie bana dostałeś. Nie możesz być bezkarny jak tak robisz. Stałem za Tobą i to widziałem temu Ci dałem bana. Niektórych to denerwuje i to bardzo 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Napiszę to tak, @HaKaI cię upominał @Wojtas10 o to, abyś tego nie robił, sam się przyznałeś do tego, starasz się robić to mniej-ale robisz i to się liczy. Dlatego nie ma taryf ulgowych, z tego, co widziałem w bansie dzisiaj również dostałeś za przyśpieszanie bana na 3 godziny, więc powinno dać ci to do zrozumienia,bo na Hakala miejscu, podwoiłbym ci tego bana razy dwa. Odbinduj sobie to i żeby nie było znów takich nie porozumień. W skrócie, zasłużyłeś na tego bana, postawa HaKaLa jest bezstronna,jeżeli masz jakieś zastrzeżenie,napisz kolejne odwołanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi