Użytkownik Mistrz Syberii Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Nick z CS: GerN Admin banujący: Nie wiem kto to był Serwer: ONLY DD2 Data zdarzenia: Nie wiem, nie było mnie na serwerze (chyba że brat grał) Opis sytuacji: Dostalem bana za wh (chyba) ssy moge wyslac komus na pv na steamie Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): Nie wyszukuje mnieWycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : GerN [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na StrefaSkilla.p ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 456972289 ' Odnośnik do komentarza
Użytkownik :(. Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Zły dział, załaduj ss w paczkę rar i wstaw Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 11 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi