Użytkownik RĄSIA Opublikowano 22 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Nick: RĄSIA Imię: Wojciech Wiek: 22 lata Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/R4S1A/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Różnie, zależy jak z czasem ale 2h-3h dam radę. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: Forum, Steam, DC (Rąsia#5395 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StephanStrange Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: StephanStrange Imię: Brajan Wiek: 21 ( 7 marca 22 ) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197961688416 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Staram się być co chwilę na forum i patrzę się na strefę odwołania lub zgłoszenia na strefie cs go gdzie pewnie można zobaczyć w historii gdzie zazwyczaj jestem na strefach oraz wspomnę że również patrzę też się na strefę serwera 5vs5 jednak jestem adminem więc nie wypada bym nie patrzał się tam Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: Fb / Tel / Steam P.S może mi się nie udać ale warto spróbować nikt mnie nie zabije za to że spróbowałem Edytowane 6 Stycznia 2022 przez StephanStrange Poprawka zapomniałem dopisać parę rzeczy 2 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) Szybka rekrutacja aktualnie zamknięta. Edytowane 11 Maja 2022 przez Drako Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Kwietnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Rekrutacja OTWARTA ! zapraszam do składania podań 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: Papaj Imię: Kacper Wiek: 17 Link do profilu Steam: KLIK Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: ok. 5-8h Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wsm to duża ponieważ jestem już Administratorem na OM #1 CS2 oraz byłem opiekunem administracji jak i rozpisywałem demka oraz cheatowałem około 1,5 roku ale to było bardzo dawno więc wiem jak wygląda cheater. Dotąd jak dawałem bany nikt nie napisał żadnego odwołania z cheaterow końcowa ocenka 7,7/10 więc mógłbym spróbować sprawować się w tej roli. Kontakt: GG | DISCORD | MESS | TS3 | FORUM Edytowane 11 Kwietnia 2024 przez Papaj Anox, 13 Kwietnia 2024 "cheatowałem około 1,5 roku" żartujesz chyba... Rozumiem że jesteś szczery aż do bólu, ale no sory bardzo, nie mogę tego przyjąć Anox, 13 Kwietnia 2024 Odrzucam 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Nick: tomori Imię: Filip Wiek: 16 (17 dopiero w lipcu ) Link do profilu Steam: KLIK Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy niestety od szkoły. W dni szkole to około 4-5h, natomiast w weekendy do 8 h Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Ciężko mi jest ocenić swoje umiejętności. Byłem adminem only awp 2 jeszcze za czasów cs:go przez około pół roku, więc jakieś doświadczenie posiadam. Jeśli mam już ocenić to myślę, że 6 lub 7/110 Kontakt: forum, mess, dc Anox, 14 Kwietnia 2024 Przyjmuje na okres próbny, zgłoś się po odbiór rangi w odpowiednim dziale, oraz do mnie na pv dogadać szczegóły. 4 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 31 Grudnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 rekrutacja otwarta. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 13 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2025 Nick: @ kropka Imię: Bartek Wiek: 16 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kropek_/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 1-2h, ale przeważnie zawsze mam odpalone w tle i zawsze patrzę jak jest jakieś powiadomienie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7-8/10 Kontakt: dc,forum, steam WYMAGANIA Znajomość ortografii ✅ Umiejętność czytania ze zrozumieniem ✅ Znajomość regulaminu ✅ Minimum 16 lat ✅ Platforma Steam bez bana VAC ✅ Doświadczenie w rozpisywaniu demek. ✅ Doświadczenie z CS 2 ✅ Aktywność na forum ✅ Anox, 13 Stycznia 2025 Przyjmuję, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hińczyk Opublikowano 31 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Nick: Hińczyk Imię: Krzysiek Wiek: 22 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199056871184 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ogólnie, jeśli pracuje to moge moderować w zasadzie posty co i jak, jeśli mam wolne to bezproblemowo moge posiedzieć od 2 do 4 godzinek. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Biorąc fakt iż byłem już członkiem Ubteam na innej sieci, jak i również coś tam pogrywałem na cheatach to jakieś tam umiejętnosci są, z resztą nie myli się ten kto nic nie robi. Kontakt: -Discord -Steam -Forum Anox, 1 Lutego xDDDDDDDDDD "coś tam pogrywałem na cheatach" Dziękuję na nie. / Odrzucam. Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 28 Lutego Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nick: kyrrus Imię: Szymon Wiek: 19 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199422971617/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum? Na forum mogę poświęcić około 2–4 godziny dziennie, w zależności od obowiązków. Najczęściej jestem aktywny w godzinach popołudniowych i wieczornych, a w weekendy mam jeszcze więcej wolnego czasu, który mogę przeznaczyć na sprawdzanie odwołań i demek. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów? Swoje umiejętności oceniam na dobrym poziomie. W CS2 oraz wcześniejszych wersjach gry spędziłem dużo czasu, dzięki czemu znam mechaniki, typowe schematy gry oraz zachowania osób używających wspomagaczy. Potrafię dokładnie analizować demka pod kątem aimlocka, wallhacka, podejrzanego movementu czy nienaturalnego prefire. Staram się zawsze podejmować decyzje na chłodno, na podstawie dowodów, a nie domysłów. Kontakt: Discord / Steam / Forum – dostępny codziennie, najszybciej odpisuje przez Discord. Anox, 19 Marca /odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi