Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Dziś zadajemy pytania do @V3lir jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Jakie masz marzenia? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobil? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [P] Jaką jesteś osoba twoim zdaniem? (wymień 5 wad i 5 zalet) [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [P] Co myślisz o Forum? [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [P] Największy przypał? [P] Jesteś szczera osoba czy raczej wolisz skłamać dla swojej korzyści? 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 [P] Na jakim serwerze najczęściej grasz? [P] Który jesteś w rankingu? [P] Koty czy psy? [P] Witaminy naturalne czy z apteki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 [p] wiek? [p] czym sie interesujesz? [p] osoba godna zaufania dla cb na forum? [p] jak dzionek mija? [p] Uprawiasz jakis sport? 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 10 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 [P] Czemu grasz AWP? [P] Od ilu lat grasz w csa? [P] Czym się interesujesz? [P] pracujesz? [P] Masz zwierzątko? [P] Ulubiony kolor? [P] Imię przyjaciela? [P] Ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić? [P] uwielbiasz mnie, prawda? [P] Jesteś słaby. [P] Jakie plany na przyszłość? [P] Ile chciałbyś mieć dzieci? [P] Co Ci się podoba w facetach XDDD [P] tak o XDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 @Dusia [P] Jakie masz marzenia? [O] Zarabiać 20k za siedzenie pare godzinek projektując coś za co po czasie wybuduje dom z pięknym ogródkiem ze szczęśliwą rodziną ;D [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Pasja, miłość, podnoszenie się po upadkach ;D [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobil [O] Nie skoczyłbym pod pociąg ;c [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Potrafi przyznać się do swojego błędu i nie szuka na siłe wyjścia z sytuacji [P] Jaką jesteś osoba twoim zdaniem? (wymień 5 wad i 5 zalet) [O] Zalety: Lubię uczyć się nowych rzeczy, Otwarty, z poczuciem humoru w towarzystwie Wady: Leniwy, uparty, odstępuje od czegoś z błahego powodu i wracam do tego dopiero po czasie ;d, Odstawianie czegoś na ostatnią chwilę, Bałaganiarz :c [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Bezinteresowność i oschłość ludzi [P] Co myślisz o Forum? [O] Najlepsze forum w Polsce! [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] Skończone technikum informatyczne, a wymarzona to dostać się na dobre studia grafiki / projektowania 3D [P] Największy przypał? [O] Cieżko mi znaleźć jakiś największy bo w szkole zazwyczaj byłem ten dobry jedynie na klasowych wyjazdach, wiadomo z alko na jednym biliśmy się niby na żarty a tak popchnąłem kolege że zahaczył nogą o ławke i zrobił coś sobie z rzepką to musiałem dzwonić do rodziców by nas zabrali i jego odstawić do domu bo chłop chodzić nie mógł, kolejne pare dni spać nie mogłem że przez taką głupotę wyjdzie z tego coś o wiele poważniejszego, ale po 2 tygodniach wrócił do siebie w pełni gotowy na dalsze imprezy ( i nie, już się nie bijemy po pijaku ) [P] Jesteś szczera osoba czy raczej wolisz skłamać dla swojej korzyści? [O] W większości szczery @Trivor [P] Na jakim serwerze najczęściej grasz? [O] Po gt widać że na dd2 #2 [P] Który jesteś w rankingu? [O] Poczekaj do następnego tygodnia a będę top1 na pierwszych 3 serwerach na liście, na awp już jestem [P] Koty czy psy? [O] I koty i psy, ale psy bardziej [P] Witaminy naturalne czy z apteki [O] Brałbym naturalne a nie z apteki które niektóre według mnie działają jak placebo a dużo wcale od siebie nie dają, już wole jakieś owoce/warzywa zjeść @KUBI [p] wiek? [O] 20 [p] czym sie interesujesz? [O] Grafika 3D / projektowanie wnętrz [p] osoba godna zaufania dla cb na forum? [O] @(=|ASTER|=) [p] jak dzionek mija? [O] Byłoby pięknie gdyby u mnie tak nie lało cały dzień :c [p] Uprawiasz jakis sport? [O] Tenis stołowo rekreatywnie z kumplem @Anka ツ [P] Czemu grasz AWP? [O] Bo po co się męczyć w jakieś spraye czy fullauta jak można szybkich strzałem zabic po kolei cały team [P] Od ilu lat grasz w csa? [O] Będzie już jakoś 6lat stażu w 1.6 ns + steam [P] Czym się interesujesz? Było już wyżej [P] pracujesz? [O] A pracuje, poza domem i w domu [P] Masz zwierzątko? [O] Aktualnie nie :c [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny , neonowy niebieski [P] Imię przyjaciela? [O] Rafał [P] Ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić? [O] Pierwsze zawsze przejdzie, a pogadać i chodzić zawsze można później :> [P] uwielbiasz mnie, prawda? [O] Powiedzmy że lubie [P] Jesteś słaby. [O] Nadal lepszy od ciebie kotku [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Rozwijanie swojej pasji i doświadczenia [P] Ile chciałbyś mieć dzieci? [O] Nie więcej jak dwójke [P] Co Ci się podoba w facetach XDDD [O] To że są facetami a nie jakąś babą [P] tak o XDD [O] rimcim tymcim tiri tiri 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 11 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 [P] Skąd pomysł na taką nazwę? [P] Jak mija poranek? [P] Co robisz w czasie wolnym? [P] Jakie masz obecnie priorytety? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 11 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 @La_diosa [P] Skąd pomysł na taką nazwę? [O] Z generatora nicków wyszło tam Velur to trochę zmieniłem i cyk mam ten nick od 2 lat już jakoś [P] Jak mija poranek? [O] Dzisiaj leciutko niczym motyl, słoneczko świeci wiatr drzewka kołysa [P] Co robisz w czasie wolnym? [O] Gram w cs-a lub wyjde ze znajomymi na miasto albo pograć w pingponga [P] Jakie masz obecnie priorytety? [O] Studia, znalezienie dobrej i przyjemnej pracy w swojej branży, utrzymywanie dobrych kontaktów ze znajomymi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bandituwer1337 Opublikowano 12 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 [P] Od kiedy grasz w pixele i czemu akurat ta gra ? [P] Wódka czy piwo ? [P] Masz jakieś plany na przyszłość ? [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum ? [P] Z kim byś poszedł w melo z forum ? [P] Herbata czy kawa ? [P] Jak trafiłeś na to forum ? [P] Co robisz najczęściej w weekend ? [P] Interesujesz się piłką nożną ? [P] Uważasz że gram odpalony kappa ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 12 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 [P] Masz dziewczynę? [P] Dlaczego zabijasz mnie z awp? [P] Kiedy idziemy na melanż? ;DDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 12 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 @makelele.^1337 [P] Od kiedy grasz w pixele i czemu akurat ta gra ? [O] tak o szybka dynamiczna, czytelna to sobie gram od 6lat xd a nie jakies powolne csgo gdzie poruszasz się jak czołg i nawet fz nie zrobisz a publiki tam to porażka ;c [P] Wódka czy piwo ? [O] Piwo samemu, wódka w towarzystwie [P] Masz jakieś plany na przyszłość ? [O] Studia, Dobrze płatna zdalna praca [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum ? [O] @(=|ASTER|=) [P] Z kim byś poszedł w melo z forum ? [O] @(=|ASTER|=) @makelele.^1337 @Anka ツ @Zuza @pecik here;> @sadness own me @Delcia;DD @eQ` Pindol=QreWskiK@T @eQ` Wolomin=QreWskiK@T @demolka @exe @Karolinka ` @PaTrYkus [P] Herbata czy kawa ? [O] Herbata, nie pije kawy ;d [P] Jak trafiłeś na to forum ? [O] Dawno to było :c, wydaje mi się ze przez przypadek serwer znalazłem na gt i zalozylem konto na forum bo dostałem ss [P] Co robisz najczęściej w weekend ? [O] Najczęsciej to gram w pixele [P] Interesujesz się piłką nożną ? [O] W małym stopniu, fanatykiem nie jestem ;c [P] Uważasz że gram odpalony kappa ? [O] Kiedyś uważałem, a teraz to nie znajde bardziej czystego gracza niż ty @(=|ASTER|=) [P] Masz dziewczynę? [O] Aktualnie wolny strzelec [P] Dlaczego zabijasz mnie z awp? [O] Bo tylko tak mam jakieś szanse :c [P] Kiedy idziemy na melanż? ;DDD [O] Nawet teraz 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 16 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 [P] Czm jesteś słaby? [P] Lubisz mnie? [P] Pójdziemy się najebać jak będę miał 18 lat? [P] Kogo znasz najdłużej na forum? [P] Piwo czy herbata? Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 16 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 @Cezro [P] Czm jesteś słaby? [O] By tacy jak ty czuli się lepsi [P] Lubisz mnie? [O] Jasne że tak [P] Pójdziemy się najebać jak będę miał 18 lat? [O] Jak mi pokażesz dowód to tak [P] Kogo znasz najdłużej na forum? [O] Cieżko ocenić kto najdłużej więc podam tych co znam już nawet kilka lat i to jeszcze z innym sieci @PaTrYkus @`ASTER₁₃₃₇ @Anka ツ @Urumci [P] Piwo czy herbata? [O] Najczęściej piwko 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 nominuje @smajli´'^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 akceptuje tylko odpowiem dopiero w nastepna srode (25.09) 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi