Użytkownik Ryba Opublikowano 21 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam ! Nie grałem na serwerze około tygodnia.Po próbie wejścia na serwer wyskoczyło mi takie coś . Jak coś to sory jak źle temat zrobiłem czy coś ale robię to 1 raz Dzieki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 21 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Nie masz bana amxx ban pokazuje, że masz czyste konto restart routera może pomóc @drimo dobrze mówił 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 21 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Gdybyś miał bana na serwerze od admina to był by napisany powód tego bana. W tej chwil masz takie samo IP jak jeden z zbanowanych na tym serwerze, więc wystarczy rr router. [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 @Ryba działa Ci? Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi