Użytkownik jedendwatrzy Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Nick z CS: jedendwatrzy Admin banujący: KUBI Serwer: Only Mirage 128 tick Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: Napisałem dla beki "zapraszam na moją sieć serwerów csolejnik.com" a ona nawet nie istnieje, a admin dał mi bana bez sprawdzenia tego Link do bana z sourcebans:Wycinek bana z konsoli: nie ma mnie Nazwa serwera: [ ONLY MIRAGE ] ★ StrefaSkilla.pl • 128TR • !WS !KNIFE !GLOVES Nick: jedendwatrzy Data nadania bana: 14/09/2019 18:04:04 Data zakończenia bana: Nigdy Długość bana: Permanent Powód: reklamowanie sieci Admin: ✟☆KUBI☆✟ @Youmuus Edytowane 14 Września 2019 przez jedendwatrzy Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Przepraszam ale pisanie takich rzeczy nie jest dla beki.... Jeżeli piszesz takie rzeczy to nic dziwnego ze admin ciebie zbanuje. Dobrze może przesadziłem z permem i powinienem dać tobie bana na 7 dni ale nie powinno się pisać takich rzeczy na chacie. @Youmuus @jeden oceńcie bo według mnie pisanie takich rzeczy nawet gdy nie ma takiej strony powinno się kończyć banem. @Eryk ja go prosiłem żeby pisał bo był świadkiem zdarzenia. 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Danski Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Jako świadek całej sytuacji stwierdzam że ban był słuszny nie permanentny lecz prawidłowy. Do żartów są pewne granice moim zdaniem ją przesadziłeś. 1 Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów. Isaac Newton Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Ban jak najbardziej słuszny, i mam nadzieje ,że taka sytuacja sie już nie powótrzy, a bana skracam do 3 dni. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi