Użytkownik Ma^rs Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Nick: Ma^rs Nick admina: Vanity Powód/skarga: Witam. Grałem sobie na waszym serwerze JB. Byłem w drużynie klawiszy wraz z graczami o nickach: MEN i admin. Zacząłem wysyłać na say'u zbindowane emotki/buźki (jak kto woli) i przez przypadek kliknąłem binda z nazwą innego serwera, który został uznany za reklamę i zostałem zbanowany na zawsze... 'Ma^rs' dostal na zawsze bana. Powod: 'Reklama' Admin: Van Z góry przeprosiłem i powiedziałem, że to przypadek a admin miał to w du*ie i banicja na zawsze... Mogę prosić o odbanowanie? Obiecuje, że sytuacja ta już nie bedzie miała więcej miejsca na owym serwerze. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @Bl@ck @Flay - Zadecydujcie co robimy z tym Panem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Nie dziwię się, że admin miał to "w dupie" Reklama to reklama... brak ub. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ma^rs Opublikowano 15 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Czyli odbanowany nie będę? Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @Ma^rs Zareklamowałeś inny serwer. Brak ub na życzenie Właściciela. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi